Dior Miss Dior Edp Spray 100 ml

Al vanaf €

Miss Dior Eau de Parfum van Dior onthult de vrouwelijkheid van een sensuele bloem. Haar hart is een florale liefdesverklaring die de schoonheid van de roos uit Grasse combineert met levendige Damascus roos, beiden omhult door een strik van frisse Calabrische bergamot noten. Deze handgemaakte creatie is verweven met rozenhout uit Frans-Guyana en roze peper uit La Réunion voor een verhoogd karakter. Een Miss Dior waar u verliefd op raakt.
"Ik heb haar floraliteit verfijnd om haar levendig en suggestief te maken. Het moest sprankelen als het gevoel van verliefdheid. een verklaring van de liefde, aan de liefde!"
François Demachy, Dior Parfumeur-Créateur.
Bergamot uit Calibrië; groeiend in zuid Italië, wordt de essence van de bergamot verkregen door een koude expressie van de schil. Dit geeft een onderscheidende, zoete frisheid aan een geur en voegt een speciale helderheid toe aan citrus akkoorden.
Roos uit Grasse; groeiend in Grasse, verfijnd en krachtig, de Centifolia roos, ofwel ``honderd-blaadjes-roos``, wordt gebruikt om een extract te produceren dat uiteindelijk een absolute wordt.
Rozenhout; oorspronkelijk uit Amazonië, wordt rozenhoutolie verkregen door het hout van de boom te distilleren. Aromatisch en verfijnd houtachtig, onthult zij een groene frisheid.

Merk : Dior
Inhoud : Dior Miss Dior Edp Spray 100 ml
EAN: 3348901362832
Introductie jaar : 2018