Eve Lom - HAND cream SPF10 50 ml

Al vanaf €20.79

Cedar Shower Gel

Om je te helpen fris te zijn voor de dag die gaat komen of te herstellen van de dag die je hebt achtergelaten heeft ManCave een verkwikkende Cederhout Shower Gel ontwikkeld.


Ideaal om je dag te beginnen of voor gebruik na het sporten. Deze ManCave Cedar Shower Gel heeft een heerlijke bos geur en goede reinigende werking. ManCave`s Gel is stimulerend voor zowel de huid en je zintuigen; zij het voor het motiveren van jezelf in de ochtend of revitalisering van uzelf aan het eind van een dag.

Resultaat:
Samengesteld met L-Arginine en Tea Tree olie reinigt deze ManCave Body Wash je lichaam. Verdfer herstelt het ook de natuurlijke olie barrières van je huid die van vitaal belang voor een gezonde toestand en het uiterlijk van uw huid.

Stap met nieuwe energie uit de douche.

Gebruik:
queeze een kleine hoeveelheid ManCave`s Body Wash op je handpalmen en masseer over het lichaam tot goed is ingezeept. Daarna afspoelen met schoon en warm water.

Inhoud: 200 ml.

Basis ingredienten:
Cedarwood, L-arginine, Tea Tree and Black Pepper Oil.De producten van ManCave maken alleen gebruik van natuurlijke ingredienten en bevatten geen

• Parabenen
• Sulfaten (SLS SLES)
• Synthetische kleurstof
• Petrochemicals,

Verder zijn de producten;

✓Vegan/Vegetarian friendly
✓Cruelty Free Int. Certified
✓Contain 8 - 12 Essential Oils
✓Naturally Derived - Performance Surfactants ✓Contain prestige ingredients & enriching bioactives

Cedar Shower Gel

Merk : Eve Lom
Inhoud : Eve Lom - HAND cream SPF10 50 ml
EAN: 5050013017835
Introductie jaar : 2018