Embryolisse Concealer Care Beige

Al vanaf €19.95

VERMINDERT DONKERE KRINGEN
Concealer Correcting Care combineert actieve ingrediënten die de zwelling onder het oog en de donkere kringen verminderen en het biedt tegelijkertijd een anti-age werking. Het extract van Europese Es (Fraxinus Excelsior) is rijk aan Esculin en Fraxin, dat bijdraagt aan het beschermen van haarvaatjes en het verminderen van pigmentatie, terwijl siliconen de sterkte en soepelheid herstellen.
VERBETERT DE TEINT
Hoe sterker de huid rondom het oog is, des te gladder. Concealer Correcting Care is zit bomvol Glycerine zodat de huid een shot hydratatie krijgt, vitamine E en B3 dragen bij aan de bescherming van vrije radicalen en het stimuleert de opbouw van collageen. Dit versterkt de functie van de huid barrière.
Omdat Correcting Care zowel een concealer als een verzorgingsproduct is, hoef je er geen oogcrème naast te gebruiken. Verwarm een beetje product met je vingers en breng het deppend aan onder het oog. Correcting care mag ook boven het oog aangebracht worden en bij de ooghoek naast de neus. Dit is vaak wat blauw vanwege de dunne huid en de aders die daar lopen.
95% van de vrouwen ziet meteen na het aanbrengen minder donkere kringen en 90% geeft aan dat de huid rondom de ogen soepel blijft gedurende de dag tot aan de avond toe.

Merk : Embryolisse
Inhoud : Embryolisse Concealer Care Beige
EAN: 3350900000974
Introductie jaar : 2018