Dior - Flash Luminizer - 003 Abricot - Concealer

Al vanaf €

Dior liet zich inspireren door de verhelderende technieken van de Backstage make-up artists en creëerde Flash Luminizer, het verhelderende borsteltje dat de teint in één oogwenk sublimeert en een professionele uitstraling geeft.

Flash Luminizer sublimeert de huidskleur in één klik. Deze schitterende pen is een lichtbooster en een concealer die de huid sublimeert, de schaduwzones oplicht, tekenen van vermoeidheid vervaagt, de ogen doet oplichten en de lipcontouren vorm geeft.

3 gebruikstips:
- Voor een open blik: aanbrengen op het mobiele ooglid, onder de wenkbrauwboog en in de buitenste ooghoek.
- Oplichten: aanbrengen op de schaduwzones van het gezicht (kringen, kinholte en neusvleugels) of rond de lippen om de contouren te accentueren
- Modelleren: aanbrengen op het voorhoofd, de neusbrug, het puntje van de kin en de jukbeenderen.

Dankzij het automatische kliksysteem brengt u met een druk van de duim precies de juiste hoeveelheid Flash Luminizer aan. Het platte en ultraprecieze borsteltje is geïnspireerd op de professionele concealerapplicators. Het product versmelt onmiddellijk met de huid. Het dikke en stevige borsteltje maakt het gemakkelijk om Flash Luminizer professioneel op de huid aan te brengen en zonder de vingers te gebruiken uit te werken.

De frisse, verrassend fijne en volledig onopvallende textuur versmelt onmiddellijk met de huid.
- De "White Light"-pigmenten houden het licht vast en verspreiden het in alle richtingen om de uitstraling van de teint een boost te geven en om de blik op te lichten.
- Het Beautyfier Complex™, verrijkt met microhyaluronzuurparels, helpt om rimpels en lijntjes op te vullen.
De huid wordt onmiddellijk helemaal gladgestreken.

Merk : Dior
Inhoud : Dior - Flash Luminizer - 003 Abricot - Concealer
EAN: 3348901311267
Introductie jaar : 2019