Barnängen Rose Oil Intense Douchecrème 400 ml - 5 stuks - Voordeelverpakking

Al vanaf €26.79

Ontdek de Barnängen Oil Intense Shower Cream, verrijkt met olie van wilde rozen en 7% beschermende Cold Cream, voor een intense verzorging van de zeer droge huid.

Wilde Rozen, bloeiend in heel het Zweedse heidegebied zijn in de Shower Cream gemengd met beschermende Cold Cream, speciaal voor de zeer droge huid.

Barnängen biedt body care producten aan geïnspireerd op de Zweedse mindset van Lagom. Niet te veel, niet te weinig, maar perfect in balans. Het key ingrediënt in de Barnängen producten is Cold Cream, een voorouderlijk schoonheidsrecept dat de huid beschermt tegen uitdroging en irritatie. De formules worden aangevuld met zorgvuldig geselecteerde en door Scandinavië geïnspireerde ingrediënten, zoals kruimbraam, vierbloesem en haver, welke de huid intensief verzorgen en verwennen.

De Nordic Rituals lijn bestaat uit producten geïnspireerd door eeuwenoude Zweedse tradities en rituelen zoals de sauna, het ijsbad, “Isvaksbad” genoemd, en het Midzomerfeest. De Nordic Rituals lijn bestaat uit Scandinavisch-geïnspireerde ingrediënten en Barnängens unieke Hydraterend Serum – een samenstelling van zonnebloem- en veenbessenolie en extract van kamille en allantoïne. De producten zijn verrijkt met fascinerende geuren, die je laten genieten en ontspannen in zowel douche als bad.

1) Met 7% Cold Cream
2) Vegan
3) 90% natuurlijke ingrediënten

Merk : Barnängen
Inhoud : Barnängen Rose Oil Intense Douchecrème 400 ml -
EAN: 5412530886880
Introductie jaar : 2019