Ladival Zonnebrand lotion - Zongevoelige Huid - SPF 30

Al vanaf €

Dermatologisch geteste zonnebrand, ter preventie van zonneallergie en Mallorca-Akne, ook geschikt voor een vette huid die neigt naar acne.

Werkwijze: de gevoelige huid reageert vaak allergisch als reactie op het zonnen. Blaasjes en rode bulten ontstaan en de huid jeukt.
De emulgatoren die in veel zonnecrèmes en lichaamsproducten zitten, kunnen de allergische reactie versterken. Vandaar dat alle producten uit de Ladival serie voor de overgevoelige huid bij zonneallergie, volledig emulgatorvrij zijn. Alleen die ingrediënten die nodig zijn beschermen de huid tegen verkleuringen en zonnebrand. De zonnebrandgel bevat geen vet of parfum, kleur-of conserveringsstoffen die de huid extra zouden kunnen irriteren. Alle producten uit deze serie zijn op waterbasis (hydro); niet oplosbaar in water oliebestanddelen zoals bijvoorbeeld de UV-filters zijn fijn verdeeld (gedispergeerd).

Ladival voor de overgevoelige huid bij zonne-allergie bestaat uit heldere gel met de cosmetische eigenschappen van een zonnemelk: het laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in de huid. Op de huid laat het geen kleverige film achter. UV-filters zoals een infrarood-A-beschermingscomplex met anti-oxidanten beschermen de huid tegen zonverwante rode verkleuringen en zonnebrand, daarnaast tegen uitdrogen, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming. Allantoïne kalmeert de huid en bevordert celregeneratie, vitamine E werkt verzorgend. Ladival voor de overgevoelige huid bij zonne-allergie beschermt direct na het opbrengen, is watervast en dermatologisch getest.

Bij zonneallergie is het van belang om ook na het zonnen emulgatorvrije producten te gebruiken. Bij de behandeling van zon-geïrriteerde huid, wordt geadviseerd Ladival voor de overgevoelige huid bij zonne-allergie afterSun te gebruiken, met hydraterende oliën, dexpanthenol en vitame E. Dit verkoelt, verzorgt en ontspant de huid na het zonnen.

Merk : Ladival
Inhoud : Ladival Zonnebrand lotion - Zongevoelige Huid - SP
EAN: 8714632410060
Introductie jaar : 2019