Calvin Klein Ck One Platinum eau de toilette spray (unisex) 100 ml

Al vanaf €

EEN NIEUWE UITDRUKKING VAN DE MODERNITEIT

CK ONE PLATINUM EDITION van Calvin Klein is een unisex "Eau de Toilette" die is opgenomen in de Woody Spice-familie. Dit is de nieuwe toevoeging aan de geweldige en succesvolle CK ONE-collectie, die in deze gelegenheid een meer moderne en stedelijke toon krijgt.

Met de lancering, streeft de onderneming naar de karakteristieke jeugdige optimisme van de prêt-à-porter collecties uit te drukken, met de komst van Raf Simons, de nieuwe creatief directeur, tonen een meer moderne en kosmopolitische kant, volgens de idealen, smaken en voorkeuren van de nieuwe generaties.

Opgericht in 2018 door Illias Ermenidis en Pierre Negrin, deze geur toont een volle geur van contrasten die perfect vers en warm, spontaan en sensueel, mannelijk en vrouwelijk notities te combineren, die aanleiding geven tot een perfecte symbiose tussen de man en de vrouw

Zijn kielzog ... Woody en kruidige bladeren achter citrus ondertoon zo kenmerkend is voor het merk, en geeft prioriteit aan aldehyden, kardemom, roze peper, kaneel, lavendel en amber, innovatieve merkt op dat een keerpunt in de carrière van Calvin Klein markeren .

PLATINUM. Het is de gekozen toon om naam te geven aan de geur en kleur van zijn fles. Volgens dezelfde lijnen die kenmerkend zijn voor de CK ONE-lijn, neemt deze tijd deze opvallende en gespiegelde toon aan, maakt een futuristische en moderne knipoog en laat classicisme en soberheid achter.

VEELZIJDIG EN TIJDIG . Het aroma geniet een hoge acceptatie bij het publiek en is volledig geschikt voor elk moment van de dag en gedurende elk seizoen van het jaar.

Merk : Calvin Klein
Inhoud : Calvin Klein Ck One Platinum eau de toilette spray
EAN: 3614225821547
Introductie jaar : 2019