Marc Jacobs DAISY LOVE EAU SO SWEET edt spray 30 ml

Al vanaf €45.20

Marc Jacobs DAISY LOVE EAU SO SWEET edt spray 30 ml

DAISY LIEFDE, zoeter kant van het leven

DAISY EAU SO SWEET LOVE door Marc Jacobs is een "Eau de Toilette" Vrouwen in de fruitige, bloemige familie, in 2019 gelanceerd door parfumeur Alberto Morillas.

Deze geur vangt de verslavende en romantische geest van DAISY LIEFDE met een onverwachte tintje onweerstaanbare zoetheid. Een gourmand combinatie die ons uitnodigt tot dag te leven tot dag met een vrolijke en optimistische houding, en te waarderen en te genieten van de `zoetste momenten van het leven` .

Fris en subtiel, LOVE DAISY EAU zo fris heeft een zeer jeugdig en lichtgevend lucht, en leven in de brouwerij een perfecte plek om de warme dagen van de lente te genieten.

Wat is dat ruiken?Thuis vangt fruitige aroma`s van framboos, bergamot en bramen. Dan Daisy en jasmijn leven te geven aan zijn hart, tot eind suiker, muskus, witte iris en houterig notal.

MAGISCHE MARGARITAS. De fles volgt dezelfde lijn als de klassieke editie, maar ditmaal vloeistof aanneemt lichtrood en de dop, rust een grote Margarita vinyl. Een echte visuele parel.

Een mooie zonsondergang ... wat een betere manier om de dag aan de kust in goed gezelschap, perfect einde voor het pronken DAISY EAU SO SWEET LOVE ... geweldig om te zoeten uw zintuigen geur idyllische tijd.

Merk : MARC JACOBS
Inhoud : Marc Jacobs DAISY LOVE EAU SO SWEET edt spray 30 m
EAN: 3614227372290
Introductie jaar : 2019