Carolina Herrera GOEDE MEISJESCOLLECTOR eau de parfum vaporizador Eau de Parfum voor dames

Al vanaf €

Carolina Herrera
GOEDE MEISJESCOLLECTOR eau de parfum vaporizador
Eau de Parfum voor dames

GOOD GIRL COLLECTOR, EEN NIEUWE LIMITED EDITION

GOOD GIRL COLLECTOR door Carolina Herrera is een "Eau de Parfum" voor vrouwen die behoren tot de Oriental Floral familie, gelanceerd in het jaar 2019 als een limited edition.

We staan ​​voor de beroemdste creatie van Carolina Herrera, die haar classicisme opzij schuift om te innoveren met deze rebelse geur vol sensualiteit en vooral provocatie. Voor deze creatie werd het bedrijf geïnspireerd door een nacht in New York, de stad die nooit slaapt. Een sexy vrouw gaat erop uit om de stad te veroveren, elegant en verfijnd beheert Manhattan zich overgeeft aan zijn voeten, perfect gedragen door stiletto`s, met een oneindige hiel, verantwoordelijk voor het bieden van veiligheid en vertrouwen en het veranderen in een femme fatale.

Zijn zog wordt niet beïnvloed door enige vorm van wijziging ten opzichte van de originele versie. Een sexy, warme en omhullende geur, samengesteld uit tonen zoals amandel, koffie, jasmijn sambac, Bulgaarse roos, praliné, kaneel en cacao.

KARLIE KLOSS . Deze gelimiteerde editie is ondertekend door Karlie Kloss, het bekende Amerikaanse topmodel. Om zijn stempel te drukken in de meest emblematische stiletto van de parfumerie, heeft hij besloten om het te verven met elegante witte stippen (een iconische afdruk van het Maison Herrera), waardoor een collector`s item ontstaat dat je niet mag missen.

DE AROMA VAN SENSUALITEIT.Dit parfum overwint onze zintuigen, het aroma definieert een uitbundige, vermetele en verleidelijke vrouw, een vrouw die weet hoe ze haar vrouwelijkheid kan benutten en die overduidelijk extreme vrijheid geniet om het leven tot haar volle tevredenheid te leven.

SOMS GOED, SOMS SLECHTS. Het meisje "GOOD GIRL" voelt zich goed slecht, ondeugend en gedurfd. Overdag is het prima, enigszins verlegen en ingetogen. Wanneer de nacht komt, doet ze haar masker af en begint zichzelf te zijn, een tovenares die alleen maar opschudding opwekt met haar aanwezigheid en onbewust verleidt.

Merk : Carolina Herrara
Inhoud : Carolina Herrera GOEDE MEISJESCOLLECTOR eau de par
EAN: 8411061944691
Introductie jaar : 2019