ARMANI CODE ABSOLU(M)EDP 110

Al vanaf €96.49

ARMANI CODE ABSOLU van Giorgio Armani is een gedurfde en kruidige oriëntaalse geur in 2019 gelanceerd door parfumeur Antoine Maisondeieu, die, op basis van de essentie van de originele Armani Code, verwerft een grotere intensiteit en warmte.

Deze geur weerspiegelt een nieuwe visie op mannelijke verleiding, bedacht voor een man die net zo intelligent is als hij. Naast het charisma die altijd gepaard gaat Armani Code Man, het even fascinerend natuurlijke sociaal karakter, zijn gevoel voor ironie en zijn unieke attractie. Moderne weerspiegeling van persoonlijke vervulling en een manier om betoverend te zijn, domineert moeiteloos de kunst van het verleiden met zijn uitgesproken durf en authenticiteit.

De nieuwe geur is opgenomen in de lijn, Armani Code Absolu, combineert de opwinding van een ontmoeting met eigentijdse elegantie van de verleider bij uitstek, de Armani Code Man. Een nieuwe verleiding, een nieuwe mannelijkheid, een nieuwe intensiteit.

ZIJN STELA ... Deze essentie opent met enkele tonen van groene mandarijn en appel, die tot het hart zelf doordringen . Er, oranjebloesem, nootmuskaat en wortelzaden fuseren om plaats te maken voor een nieuwe sensualiteit, voordat de tonkaboon wordt ingezet met een grotere structuur, dankzij het destillaat volgens rum, welke diepte en dualiteit brengt de geur De achtergrond onthult een warme en mannelijke wulpsheid, met toetsen van suède, de intensiteit van de Tonkaboon en de zoetheid van de donkere vanille.

KLASSIEK ONTWERP. Dit parfum handhaaft het gestileerde ontwerp van Armani Code, het heldere uiterlijk bevat een dikker glas en is verpakt in gouden tinten, het eeuwige symbool van elegantie. Het deksel, in gelakt zwart, draagt ​​het monogram van Giorgio Armani waaronder de dispenser is verborgen. Eindelijk, de korrelige textuur van de zwarte band die de fles siert, doet denken aan de emblematische sjerp van een elegante smoking.

Merk : Armani
Inhoud : ARMANI CODE ABSOLU(M)EDP 110
EAN: 3614272407442
Introductie jaar : 2019