Lancôme La Vie Est Belle En Rose edt 100 ml

Al vanaf €84.49

ALS HET LEVEN VAN ROZE KLEUR

LA VIE EST BELLE IN ROSE door Lancôme een vrouwelijke Eau de Toilette is van de Floral Fruit-familie. Gelanceerd in 2019 door de kenmerkende parfumeurs van het bedrijf: Dominique Ropion en Anne Filipo.

De zogenaamde "glazen glimlach" is opnieuw uitgevonden in deze nieuwe versie, die haar sappiger kant toont, fris en helder. Haar bloemenakkoord is geverfd in de modieuze kleur, de pioenroos en de essentie van de roos doordringen haar roze hart.

Bij deze gelegenheid wordt de olfactorische stèle, bekend om zijn zoetheid, opgefrist en een beetje aangezuurd door de aanwezigheid van bessen en rood fruit. Het hart is een fris en overlopend boeket van roze bloemblaadjes van pioenen, lelies, rozencentifolia en damastroos. De achtergrond behoudt nog steeds zijn warme en elegante overeenstemming met sandelhout en muskusolie, maar krijgt een moderne draai met iris en patchoeli.

ROZE ALS LEVENSMODUS Deze nieuwe herinterpretatie van La vie est belle nodigt ons uit om het leven vanuit een ander perspectief te bekijken, met een optimistisch filter waarmee we positieve emoties kunnen waarderen. Een uitnodiging om altijd de helderste en meest rooskleurige kant van het leven te zien.

DE NIEUWE FLES.Alsof het de weergave van zijn ideaal is, is de fles gekleed met een lichtroze sluier die een deel van het glas kleurt. Bovendien worden de boog en de emblematische vleugels van vrijheid ook roze.

GRATIS EN OPTIMISTISCHE GEEST. De perfecte geur om niet te stoppen met het tonen van een glimlach, met een sappige en bloemige compositie die heel vrolijk is, nodigt je uit om jezelf al onder te dompelen in zonnige lentedagen.

Merk : Lancôme
Inhoud : Lancôme La Vie Est Belle En Rose edt 100 ml
EAN: 3614272520875
Introductie jaar : 2019