Remescar Kraaienpootjes - 8ml

Al vanaf €21.99

Vermindert kraaienpootjes tot wel 73%!

Wil jij ook van je kraaienpootjes af? Ontdek dan de revolutionaire eWRINK-technologie in Remescar Kraaienpootjes die ervoor zorgt dat de huid rondom de ogen opnieuw strakker worden. Dankzij een unieke combinatie van plantsiliconen, kleimineralen, fytosachariden en geconcentreerde glucosidedeeltjes krijgt je huid als ware een verjongingskuur!

De voordelen:

- Vermindert kraaienpootjes in slechts enkele minuten
- Verjongt de huid rond de ogen
- Zichtbaar resultaat al vanaf het eerste gebruik
- Klinisch getest en bewezen

Gebruik:

Stap 1: Was je gezicht en dep het droog.

Stap 2: Als je een hydraterende crème (dagcrème of oogcrème) gebruikt, laat je deze volledig absorberen voordat je Remescar Kraaienpootjes aanbrengt.

Stap 3: Knijp een beetje Remescar Kraaienpootjes uit de tube op je vingertop, ongeveer de grootte van een rijstkorrel. Minder is niet voldoende, en meer is meestal te veel en wordt dan niet volledig door de huid opgenomen of kan irritatie veroorzaken.

Stap 4: Wrijf de crème 5 tot 10 seconden tussen je 2 wijsvingers tot de crème kleurloos wordt. Zorg ervoor dat je voldoende crème behoudt tussen de vingers. Als het niet langer vochtig aanvoelt, neem dan opnieuw een kleine hoeveelheid op je vingertop. Dit is een cruciale factor voor de correcte werking van Remescar Kraaienpootjes.

Stap 5: Breng de crème voorzichtig aan met een vinger aan de zijkant van het oog waar de kraaienpootjes zich bevinden. Wrijf deze met zachte tappende beweging uit tot die volledig door de huid is opgenomen. Zorg ervoor dat je de crème niet te dicht bij je ogen aanbrengt, want het product spreidt zich verder uit naarmate het opwarmt door je lichaamstemperatuur.

Stap 6: Houd voor het meest spectaculaire resultaat je gezichtsuitdrukking gedurende 2 à 3 minuten neutraal terwijl het product droogt (je kunt dit proces versnellen door te wapperen). Heb je te veel crème aangebracht, verwijder die dan met een vochtig doekje. Sluit de tube na gebruik en was je handen.

Merk : Remescar
Inhoud : Remescar Kraaienpootjes - 8ml
EAN: 5425012532328
Introductie jaar : 2019