LOréal Paris Matte Signature Eyeliner van Superliner – Matte Liquid Eyeliner – 02 Blue – Blauw - Waterproof Eyeliner - 10,8 ml

Al vanaf €6.99

Laat jouw ogen spreken met de Matte Signature Eyeliner by Superliner 02 Blue van L`Oréal Paris. Met het blauwe oogpotlood accentueer jij je ogen gemakkelijk door de fail-proof liquid eyeliner applicator met extra grip voor preciese lijnen.Onderlijn jouw statement.
- Laat jouw ogen spreken door ze te accentueren met het blauwe oogpotlood
- De waterproof eyeliner heeft een matte finish
- Unieke liquid eyeliner applicator met premium grip voor ultieme controle tijdens de applicatie
- Geschikt om aan te brengen op de waterlijn
- Zes intense matte eyeliner kleuren: zwart, grijs, lichtbruin, groen en blauw

Productbeschrijving
Vraag je je wel eens af hoe je een oogpotlood precies en gemakkelijk kunt aanbrengen om de look te creëren die jij wilt? Met het blauwe oogpotlood kunnen de ogen gecontroleerd omlijst worden. De Matte Signature heeft namelijk een premium grip waardoor de applicator van het oogpotlood stevig in de hand ligt. Door de korte afstand tussen de grip en het uiteinde van het oogpotlood heb je meer controle tijdens het aanbrengen.

Met de waterproof eyeliner krijg je voldoende formule aan de stift om strakke, sierlijke lijnen te kunnen. Laat jouw kleurstatement spreken. Feeling vidid? Underline it! Omdat je het waard bent.

Het resultaat
Het blauwe oogpotlood Matte Signature geeft een trendy matte effect en een intense blauwe kleur. Daarnaast is Matte Signature liquid eyeliner waterproof en all day longlasting waardoor de waterproof eyeliner uiterst geschikt is om de waterlijn aan te brengen voor een intense smokey eye look.

Hoe te gebruiken
Stap 1: Breng het oogpotlood aan op de rand van het bovenste ooglid. Je kunt hierbij eindeloos varieren tussen verschillende stijlen waarbij je of de vorm van je oog volgt voor een subtielere look of deze voorbij gaat voor een statement look.
Stap 2: Door de waterproof en langhoudende formule kun je de eyeliner gebruiken in de waterrand van het oog voor een intensere eyeliner look. Dit kun je zowel op het bovenste ooglid doen als op het onderste.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L`Oréal Paris Matte Signature Eyeliner van Superl
EAN: 30175235
Introductie jaar : 2019