Jean Paul Gaultier Le Male Aviator Eau de toilette spray 125 ml

Al vanaf €72.93

Le Male Aviator Edt Vapo 125 ml

Stijg op en verken de hemel met Le Male Aviator Eau de Toilette, de nieuwe limited edition van Jean Paul Gaultier. De nieuwe geur Eau de Toilette Le Male Aviator, in militaire gestreepte trui, reikt naar de sterren en belichaamt een vrije geest. Gedragen door de vleugels van ambitie, met lef achter de stuurknuppel: de houtachtige kracht van deze Eau de Toilette doet zich verleidelijk gelden. Het parfum Le Male Aviator is klaar om toe te treden tot de legende van de heroïsche Jean Paul Gaultier-parfums.De krachtige bedwelming van een aromatische, houtachtige Eau de Toilette. Onder bevel van de frisheid van bergamot en de levendige energie van viooltjes- en geraniumblad onderstreept dit nieuwe, mannelijke parfum van Jean Paul Gaultier zijn verslavende sensualiteit met de zoetheid van tonkabonen. Een geschiedenis van verleiding en elegantie, vol contrasten, die een houtachtig spoor van ambitie in de lucht achterlaat.DE GEUR:


Le Male Aviator Eau de Toilette van Jean Paul Gaultier is een houtachtig aromatisch parfum:


Topnoten: Bergamot.


Hartnoten: Viooltjes & Geraniumblad.


Basisnoten: Tonkaboon.DE FLACON:


Le Male Aviator Eau de Toilette, een piloot in een militair gestreepte trui. Een sportief torso en een gestreepte trui als militair uniform: het nieuwe parfum Le Male Aviator in limited edition is de perfecte vertolking van alle mannendromen. Let op, turbulentie is gegarandeerd in de verleidingszone! Deze onverschrokken piloot is bekroond met de elegantie van Jean Paul Gaultier, die deze Eau de Toilette de legendarische charme van een beroemde vliegenier schenkt.

Een militaire verpakking voor het nieuwe jachtvliegtuig van Jean Paul Gaultier. Welkom in de razendsnelle kist van de nieuwe herengeur Le Male Aviator Eau de Toilette. Deze stijlvolle vliegende held neemt zijn intrek in het blik van Jean Paul Gaultier. Op zijn post, in gezelschap van een sexy stewardess, maakt het parfum Le Male Aviator een spectaculaire entree met zijn kaki outfit, verchroomde badge en gouden ster.

Merk : Jean Paul Gaultier
Inhoud : Jean Paul Gaultier Le Male Aviator Eau de toilette
EAN: 8435415038768
Introductie jaar : 2020