Jean Paul Gaultier - So Scandal! - 30 ml - Eau de Parfum

Al vanaf €61.36

De nieuwe vrouwelijke geur van Jean Paul Gaultier. So couture. So Scandal! Eau de Parfum.
Wat een schandaal! Hoe durft ze? Zó extravagant. So Couture. De nieuwe damesgeur So Scandal! van Jean Paul Gaultier is een Eau de Parfum onthult met humor een vrouwelijkheid die nog gedurfder en sensueler is. Aan de chique en hippe tafel van ‘le Tout-Paris’ heeft zij het talent zich overal te laten opmerken dankzij haar nonchalante vrolijkheid. En dan..? Ze laat een bloemige sluier achter, ze houdt ervan als er over haar wordt gepraat.
Een ‘so bloemig’ eau de parfum. So Scandal! Tijdens de ‘Couture’-avondjes van Parijs verspreidt zich een schandalig parfum. Extravagant, extreem, bedwelmend. Bij elke verschijning overrompelt ze de zintuigen met een sensuele, elegante explosie van oranjebloesem, jasmijn en tuberoos. Haar verslavende, melkachtige tonen zijn omhullend en creëren een roes. Een geur zo verrukkelijk dat ze een ravage aanricht!
Een overrompelend vrouwelijke couture-flacon! Wow! Spectaculair! Slanke, blote benen. Elegant in een gefacetteerde glazen flacon. De vrije extravagantie van deze So Scandal! van Jean Paul Gaultier blinkt in gouden letters, om de rondingen van de flacon te benadrukken, en ook de grenadinerode sensualiteit van het parfum.
Het best bewaarde schandaal van Jean Paul Gaultier, So Scandal! Het iconische blik krijgt een chique uitstraling voor de nieuwe geur van Jean Paul Gaultier. Hij voelt zijdezacht aan door de grenadinerode fluwelen laag, met een onthulling in roze letters: So Scandal! De nieuwe sensuele verslaving van een bloemig Eau de Parfum die alle extravaganties aandurft met humor en lichtheid.

Merk : Jean Paul Gaultier
Inhoud : Jean Paul Gaultier - So Scandal! - 30 ml - Eau de
EAN: 8435415032551
Introductie jaar : 2020