10 XL Wasbare Make-up Pads met 1 Waszakje - Herbruikbare Wattenschijfjes - Wasbare Wattenschijfjes - Zero Waste Producten - Zero Waste Project - Duurzaam - Afschminkpads

Al vanaf €

Gebruik jij nog wegwerp wattenschijfjes en wil je milieubewuster worden? Of ben jij al milieubewust en ben je opzoek naar een nieuw paar herbruikbare wattenschijven? Dan hebben wij voor jou de grote herbruikbare wattenschijven van Greenure. Per jaar worden er in Nederland zo’n 7 miljard milieuonvriendelijke watjes verspild, en dat is zonde. Zorg dat jouw huis in ieder geval wegwerp-wattenschijfjes-vrij wordt. Je huid en het milieu zullen je dankbaar zijn!

Fluweel zacht!

Veel mensen zijn erg voorzichtig met gezicht producten die ze aanbrengen op de huid. Het gebruik van verkeerde producten kan een geïrriteerde huid als gevolg hebben. De herbruikbare wattenschijfjes van Greenure zijn gemaakt van 100% katoen en dit zorgt er voor dat de herbruikbare wattenschijven fluweel zacht aanvoelen. Hierdoor is irritatie door de wattenschijven zelf bijna onmogelijk en kun je altijd zonder zorgen je make-up van je gezicht afhalen.

Herbruikbare wattenschijfjes Voordelen:

✔️ Fluweel zacht

✔️ Duurzaam voor het milieu

✔️ Gemakkelijk te wassen

✔️ Geen irritatie tijdens of na gebruik.

✔️ Herbruikbaar

✔️ Diepe reiniging

✔️ Overal mee naar toe te nemen

✔️ 100% katoen

✔️ groter dan reguliere wattenschijfjes

Gaat mijn make-up eraf met deze schijfjes?

Ja, door de grotere omvang is het zelfs makkelijker je make-up te verwijderen. Je kan de wattenschijven gebruiken voor je gezicht, ogen, lippen en hals. Na het gebruik kunnen de wattenschijven gewassen worden, zodat ze altijd 100% schoon zijn.

Hoe was je de watten herbruikbare wattenschijfjes?

Je kan de herbruikbare wattenschijfjes op 2 manieren wassen. Je kan ze met de handwassen, maar natuurlijk ook met de wasmachine. Zorg er in de wasmachine voor dat de wattenschijven tussen de 40-60 graden gewassen worden. Doe de herbruikbare wattenschijven niet in de droger.

Zijn herbruikbare wattenschijfjes geschikt gevoelige plekken?

Zeker! De herbruikbare wattenschijfjes zijn uitermate geschikt voor gevoelige plekken, door de zachtheid zal je huid niet gaan irriteren. Zorg er wel voor dat de wattenschijven, zeker bij gebruik voor gevoelige plekken, na elk gebruik gewassen worden. Dit zorgt ervoor dat er niet per ongeluk vuil van de vorige keer op je huid komt.

En een bijkomend voordeel: Ze passen door de brievenbus

De verpakking is zo gemaakt dat deze door de brievenbus past. Hierdoor kunnen de wattenschijven geleverd worden, terwijl jij niet thuis bent.

Specificaties

✔Inhoud: 10x herbruikbare wattenschijfjes + 1 waszakje

✔Kleur: wit

✔Materiaal: katoen

✔Fluweel zacht

✔Kleur: wit

✔Materiaal: katoen

Help de natuur, je portemonnee, maar ook heel leuk om cadeau te doen of te krijgen.

100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie

Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze wattenschijven hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

Merk : greenu
Inhoud : 10 XL Wasbare Make-up Pads met 1 Waszakje - Herbru
EAN: 3662217005482
Introductie jaar : 2020