Dove Douchecrme Silk Glow Voordeelverpakking

Al vanaf €40.25

Dove Silk Glow - 750 ml - Douchecreme zorgt voor een zachtere huid, al na een keer douchen!

Laat je huid elke dag stralen.
Dove`s meest effectieve verzorging dankzij de milde formule.
Bevat Nutrium Moisture.
De hydraterende ingredienten voeden de huid tijdens het douchen.
Voor een zijdezacht aanvoelende huid.
Dermatologisch getest.

Een mooie huid begint onder de douche. Dove Silk Glow douchecreme laat je elke dag stralen en verzorgt je huid optimaal waardoor deze er na een keer douchen al mooier en verzorgder uitziet. Aan het begin van de dag, of juist na een lange dag: Dove Silk Glow is er om je op elk gekozen moment te verwennen. Kom even tot rust met een romige douchecreme en een zachte, vrouwelijke geur. En terwijl jij ontspant, hydrateert en verzorgt de douchecreme je huid wanneer deze verandert in een zachte wolk van romig schuim. Jezelf verzorgen heeft nog nooit zo goed gevoeld! De douchecreme beschikt over Nutrium Moisture en hydraterende ingredienten. Hierdoor wordt de huid optimaal gevoed en gehydrateerd. Door de milde formule van Silk Glow is het de meest effectieve verzorging van Dove. Al na een keer douchen met Dove Silk Glow douchecreme voelt je huid zijdezacht en gevoed aan. Zo voel jij je weer ultiem vrouwelijk wanneer je uit de douche stapt. Dove Silk Glow is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypen. Dus ook de meest gevoelige huid kan worden verwend. Na het douchen kun je je huid nog extra verzorgen en verwennen door deze te verzorgen met een bodylotion.

Gebruiksinformatie 1. Was je lichaam en gezicht met Dove douchecreme. 2. Spoel de douchecreme goed af. 3. Vermijd oogcontact. 4. Bij contact met de ogen gelijk uitspoelen met water.


Veelgestelde vragen over

1. Hoe verzorg ik mijn huid optimaal?
Dove douchecreme heeft de meest effectieve verzorging door de milde formule. Na het douchen kun je je huid nog extra verzorgen en verwennen door een bodylotion te gebruiken.

2. Is de douchecreme ook geschikt voor een gevoelige huid?
Dove Silk Glow douchecreme is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor alle huidtypen.


Merk : Dove
Inhoud : Dove Douchecrme Silk Glow Voordeelverpakking
EAN: 8712561626576
Introductie jaar : 2020