5-pack Mix Voordeelbundel Red One Eau de Cologne 150ml - Aftershave Parfum Heren - Langdurige Geur - Sensationele Geurbeleving - Kolonya - Barber Cologne Professional - Voor Alle Huidtypen - Aangenaam Gevoel van Frisheid en Reinheid - Kortingsbundel

Al vanaf €21.99

De nieuwe Eau de Cologne lijn van het gerenommeerde merk Red One is van hoogstaande kwaliteit. De geuren zijn sensationeel en blijven langdurig aanwezig. Niet voor niets zijn de geuren van Red One al jarenlang wereldwijd razend populair. Een absolute Must-Have om toe te voegen aan je collectie geuren. Ervaar de vertrouwde Red One kwaliteit.

Red One Cologne geeft een heerlijk gevoel van reinheid en comfort voor een lange tijd, vanwege de heerlijke, lang blijvende geur. Hierdoor voel je je koel en fris. Na een ambachtelijke scheer ervaring voel je de cologne de hele dag lang. Dankzij de ingrediënten is de cologne niet alleen fris maar ook nog eens desinfecterend (80%). Uiteraard is kan het ook gebruikt worden als parfum.

Voordelen van de Red One colognes 150ml

  • Handige sprayverpakking
  • Heerlijk geurend kwaliteitsproduct door een unieke samenstelling van ingrediënten
  • Geur blijft langdurig aanwezig
  • Grote 150ml verpakking voor dagelijks gebruik
  • Werkt desinfecterend (80% alcohol)
  • Geeft een aangenaam langdurig gevoel van frisheid en reinheid
  • Al jarenlang produceert Red One sensationele geuren
  • Zeer voordelige bundel met 5 verschillende varianten

Inhoud 5-pack voordeelbundel Red One colognes 150ml

1x Red One cologne variant Amber. De variant Amber is een magische geurcompositie. Een onweerstaanbare kruidige maar toch frisse en zoete geur die zorgt voor een waanzinnige geurbeleving. Er zijn geen grenzen meer aan aantrekkelijkheid.

1x Red One cologne variant Silver. Een frisse maar toch stoere typisch mannelijke geur die langdurig aanwezig blijft.

1x Red One cologne variant Gold. De onweerstaanbare, verleidelijke en krachtige geur die fris begint en langzamerhand overgaat in zijn kruidige en lederen notengeur.

1x Red One cologne variant Volcanic. Een sensationele oriental-sweet geur van de welbekende Red One kwaliteit.

1x Red One cologne variant Undulation. De heerlijk frisse ocean breeze zorgt voor een perfecte en langdurige geurbeleving.

Voeg deze topkwaliteit Eau de Cologne NU toe aan je assortiment geuren en profiteer van gratis verzending en tot 30 dagen gratis retourneren! Ervaar de sensationele geuren van Red One snel.

Merk : Red One
Inhoud : 5-pack Mix Voordeelbundel Red One Eau de Cologne 150ml - Aftershave Parfum Heren - Langdurige Geur - Sensationele Geurbeleving - Kolonya - Barber Cologne Professional - Voor Alle Huidtypen - Aangenaam Gevoel van Frisheid en Reinheid - Kortingsbundel
EAN: 8720648552052
Introductie jaar : 2021