Australian Bodycare Intim Wash 200 ml - Intieme zeep voor de dagelijkse wasbeurt met Tea Tree Olie - Helpt bij jeuk, onaangename geurtjes en ander intiem ongemak - Effectief tegen rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes na intiem scheren

Al vanaf €

Australian Bodycare | Intim Wash | Intieme zeep voor de dagelijkse wasbeurt van de intieme zone | Gaat jeuk, onaangename geurtjes en ander intiem ongemak tegen | 200ml

PRODUCTINFORMATIE:

Zachte intieme wasbeurt met natuurlijke Australische Tea Tree Olie en melkzuur, speciaal samengesteld om jeuk, irritatie of ongewenste geur van intieme delen te minimaliseren. Maar ook perfect om rode vlekken, ingegroeide haartjes te minimaliseren en huiduitslag en roodheid, die vaak voorkomen na intiem scheren, te verminderen. Intim Wash is pH-gebalanceerd voor intiem gebruik en kan dagelijks worden gebruikt. Helpt om uw gevoelige intieme gebied te kalmeren in tijden van ongemak.

Als het op kwaliteit aankomt, sluiten wij geen compromissen. Niet tevreden? Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. U kunt uw product retour sturen naar bol.com en dan krijgt u het totale aankoopbedrag terug!

- Dierproefvrij

- Dermatologisch getest

- pH-gebalanceerd

- Veganistisch

RESULTATEN:

De Intim Wash is met natuurlijke Australische Tea Tree Olie (Melaleuca alternifolia) en melkzuur, speciaal samengesteld om jeuk, irritatie of ongewenste geur van intieme delen te minimaliseren.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

De producten zijn ontwikkeld om jeuk, irritatie, ongewenste geur, rode vlekken, ingegroeide haartjes en huiduitslag van uw intieme delen tegen te gaan. We ontwikkelen al meer dan 30 jaar probleemoplossende huidverzorgingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. Geschikt voor mannen en vrouwen.

HOE GEBRUIK IK HET?

Was, voor het scheren, voorzichtig met Intim Wash om bacteriën te verwijderen, die mogelijk kunnen leiden tot rode vlekken en ingegroeide haartjes. Spoel het af met water. Gebruik Intim Shave om uw huid te beschermen tijdens het scheren en rond af met Intim Balm voor een complete rustgevende en gladmakende ervaring. Voor intiem ongemak raden wij aan de zeep dagelijks te gebruiken voor een intieme wasbeurt. We raden ook aan om dagelijks Australian Bodycare Femigel en Femi Daily te gebruiken.

INHOUD:

- 1 x Intim Wash (200 ml)

Merk : Australian Bodycare
Inhoud : Australian Bodycare Intim Wash 200 ml - Intieme zeep voor de dagelijkse wasbeurt met Tea Tree Olie - Helpt bij jeuk, onaangename geurtjes en ander intiem ongemak - Effectief tegen rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes na intiem scheren
EAN: 5709455007002
Introductie jaar : 2021