AHAVA Men Foam-free Scheercrème

Al vanaf €

Een unieke alcohol- en schuimvrije scheerschuim die de baard effectief verzacht ter voorbereiding op het scheren en de huid tevens voedt en hydrateert na het scheren.

AHAVA Men Foam-free Shaving Cream is een unieke zeep- en alcoholvrije zijdezachte scheercrème met een vochtregulerende en verzachtende werking. AHAVA Men Foam-free Shaving Cream is verrijkt met dode zee mineralen, die zorgen voor 12 uur lange hydratatie. Deze zijdezacht scheercrème tilt de baardharen op waardoor zelfs de meest weerbarstige baardharen perfect glad geschoren kunnen worden. Door de milde formule wordt de huid diep gehydrateerd waardoor scheerbrand en bijwerkingen ervan worden verminderd. De dode zeemineralen bieden natuurlijke anitbacteriële voordelen. De unieke formule is hypoallergeen, vegan en vrij van parabenen.

De belangrijkste kenmerken

  • Zijdezachte scheercrème
  • 12 uur lange hydratatie
  • Speciaal voor mannen
  • Weerbarstige baardharen kunnen worden glad geschoren

Gebruik

AHAVA Men Foam-free Shaving Cream aan op de gereinigde baardstreek en masser de crème met ronddraaiende bewegingen in. Verwijder de baardharen met een scheermes en spoel na afloop de scheercrème af met water.

Resultaat

AHAVA Men Foam-free Shaving Cream zorgt ervoor dat de baard pefect glad kunnen worden geschoren.

Merk : AHAVA
Inhoud : AHAVA Men Foam-free Scheercrème
EAN: 697045158744
Introductie jaar : 2021