ARMANI SI PASSIONE EAU DE PARFUM SET EDP 100ml + EDP 15ml + BL 75ml

Al vanaf €

ARMANI SI PASSIONE EAU DE PARFUM SET EDP 100ml + EDP 15ml + BL 75ml.

Giorgio Armani - Sì Passione 100ML - Geschenkset


Deze Sì Passione geschenkset van Giorgio Armani bevat een Sì Passione Eau de Parfum 100 ml, een travelspray Sì Passione Eau de Parfum 15 ml en de geparfumeerde bodylotion 75 ml. Het perfecte cadeau voor een verfijnde en charismatische vrouw.

Sì Passione is een unieke creatie, een andere incarnatie van Sì. Onafhankelijk, net als de Sì-vrouw, weerspiegelt Sì Passione een nog nooit ontdekte kant van haar steeds veranderende karakter. Een nieuwe emotie, een nieuwe vrouwelijkheid, een nieuwe persoonlijkheid. Een nieuwe passie.

Neem uw geur overal mee naar toe in deze handige travelspray verpakking. Perfect voor als u een weekendje weg gaat en uw kostbare flacon thuis wilt laten. Gebruik de travelspray door de dag heen om uw geur bij te parfumeren.

De hydraterende en zachte bodylotion zorgt voor een gehydrateerde huid waardoor het parfum beter in de huid opgenomen kan worden en langer draagt.

Het Eau de Parfum brengt u aan over de gehydrateerde huid om uw geur ritueel af te sluiten. Geniet de hele dag van een heerlijke geur ervaring door het combineren van de Eau de parfum en body producten.

Merk : Armani
Inhoud : ARMANI SI PASSIONE EAU DE PARFUM SET EDP 100ml + EDP 15ml + BL 75ml
EAN: 3614273613613
Introductie jaar : 2021