5-pack Mix Voordeelbundel Red One Aftershave Cream Cologne 400ml - Revitaliserend en Verkoelend - Eau de Cologne - Kolonya - Intense Frisheid - XL Verpakking - Voorkom Huidirritatie en een Branderig Gevoel - Sensationele Geurbeleving

Al vanaf €27.99

De nieuwe Face Fresh Aftershave Cream Cologne lijn van het gerenommeerde merk Red One is van hoogstaande kwaliteit. Red One ontwikkeld al jarenlang cosmetica op hoogwaardig niveau. Niet voor niets staat de aftershave bekend als dé meest effectieve crème van dit moment. Door een perfecte samenstelling van ingrediënten is de aftershave zeer voedend, revitaliserend en stimulerend voor de huid en zorgt deze voor een intense verkoeling na het scheren. De aftershave bevat niet alleen een sensationele geur die langdurig aanwezig blijft, het is de oplossing voor huidirritatie en een branderig gevoel. De unieke formule zorgt voor een optimaal herstel van de huid en biedt langdurige hydratatie voor alle huidtypen. Ervaar een heerlijk gevoel van reinheid en comfort met dit kwaliteitsproduct van Red One. Een absolute Must-Have voor iedere man!

De Red One Face Fresh Aftershave Cream Cologne bevat een grote XL verpakking (400ml) met een handig pompje. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. De unieke formule is ontwikkeld door Red One. Red One staat wereldwijd bekend om haar hoogstaande kwaliteit cosmetica en sensationele geuren.

Door een perfecte samenstelling van ingrediënten biedt dit product tal van voordelen. Zo is de aftershave zeer voedend voor de huid, zorgt het voor continue hydratatie en revitalisatie en geeft het een bijzonder intens fris gevoel na het scheren. Daarnaast wordt huidirritatie en een branderig gevoel voorkomen. Uiteraard heeft Red One haar typische sensationele geurbeleving toegevoegd aan de aftershave, de welbekende frisse geur die langdurig aanwezig blijft.

Red One aftershaves zijn geschikt voor alle huidtypen: gevoelig, droog, vet of gecombineerd. Dankzij de unieke samenstelling is de Red One Aftershave Cream Cologne dé perfecte oplossing voor na een scheurbeurt, voor iedereen!

Voordelen van de Red One Aftershave Cream Cologne

  • Handige XL (400ml) pompverpakking voor dagelijks gebruik
  • Voorkomt huidirritatie en een branderig gevoel
  • Bevat voedende ingrediënten
  • Revitaliserend, stimulerend en hydraterend voor de huid
  • Biedt langdurige intense verkoeling
  • Sensationele langdurige geurbeleving
  • Geeft een aangenaam langdurig gevoel van frisheid en reinheid
  • Ontwikkeld door Red One: al jarenlang producent van hoge kwaliteit cosmetica
  • Zeer voordelige bundel met 5 verschillende varianten

Inhoud 5-pack voordeelbundel Red One Aftershave Cream Cologne

1x Red One Aftershave Cream variant Extreme. Een frisse maar toch stoere typisch mannelijke geur die langdurig aanwezig blijft. Net als alle varianten aftershave Cream van Red One blijft de geur langdurig aanwezig.

1x Red One Aftershave Cream variant Sport. Een magische frisse geurcompositie die zorgt voor een waanzinnige geurbeleving. Net als alle varianten aftershave Cream van Red One blijft de geur langdurig aanwezig.

1x Red One Aftershave Cream variant Revitalizing. Een sensationele frisse geur met een licht fruitige ondertoon. Net als alle varianten aftershave Cream van Red One blijft de geur langdurig aanwezig.

1x Red One Aftershave Cream variant Gold. Een intens frisse geur met een lichte zoete ondertoon. Net als alle varianten aftershave Cream van Red One blijft de geur langdurig aanwezig.

1x Red One Aftershave Cream variant Silver. Een intens frisse geur met een sterke zoete ondertoon. Net als alle varianten aftershave Cream van Red One blijft de geur langdurig aanwezig.

Gun je huid het beste herstel voor na een scheerbeurt en kies voor deze unieke formule van Red One. Bestel nu en profiteer van gratis verzending en tot 30 dagen gratis retourneren! Ervaar de vertrouwde Red One kwaliteit.

Merk : Red One
Inhoud : 5-pack Mix Voordeelbundel Red One Aftershave Cream Cologne 400ml - Revitaliserend en Verkoelend - Eau de Cologne - Kolonya - Intense Frisheid - XL Verpakking - Voorkom Huidirritatie en een Branderig Gevoel - Sensationele Geurbeleving
EAN: 8720648552175
Introductie jaar : 2022