Narciso Rodriguez For Her Eau de parfum Pure Musc 20 ml + Musc Noir 20 ml - Duo set - Damesparfum

Al vanaf €62.95

Ontdek deze exclusieve limited edition set met daarin de Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum 20ml + For Her Pure Musc Eau de Parfum 20ml. Draag Narciso Rodriguez for Her Pure Musc alleen of als laag in combinatie met één van de andere For Her geuren voor een totaal nieuwe beleving. Bijvoorbeeld in combinatie met de For Her Musc Noir uit deze set.

Additionele informatie:

Set inhoud

  • Narciso Rodriguez For Her Musc Noir - Eau de Parfum 20ml
    Eeen parfum met de for her-signatuur en een hart van muskus gehuld in mysterie en sensualiteit. Topnoten van sappige pruim en heliotroop, een bloem met een verslavende geur, maken het geheel lichter. Het zwarte en betoverende hart van muskus geeft dan weer textuur aan een donkere en sensuele suèdetoets.
  • Narciso Rodriguez For Her Pure Musc - Eau de Parfum 20ml
    Een levendig en stralend eerbetoon aan de vrouw, met de karakteristieke musk. De puurheid van het heart of musc wordt subliem door een boeket van witte bloemen en wordt op de achtergrond verwarmd door de sensualiteit van kasjmier. Deze uiterst verslavende samenstelling omvat de essentie van de moderne vrouw in haar dualiteit, tussen kracht en kwetsbaarheid.

Merk : Narciso Rodriguez
Inhoud : Narciso Rodriguez For Her Eau de parfum Pure Musc 20 ml + Musc Noir 20 ml - Duo set - Damesparfum
EAN: 3423222006129
Introductie jaar : 2022