Dior - Pumpn Volume Mascara Waterproof - 090 Black Pump

Al vanaf €38.99

In 2017 zorgde Dior voor een ware revolutie op het gebied van mascara met Diorshow Pump`N`Volume, een spectaculaire formule voor extreem wimpervolume. Dit jaar gaat Dior nog een stap verder met de lancering van een waterproof variant van het squeezable* effect, voor iedereen die niet bang is om te spelen met kleuren en effecten.

Voor alle fans van waterproof make-up combineert Diorshow Pump’N’Volume Waterproof extreem volume met een langdurig waterproof resultaat. Net als bij Diorshow Pump’N’Volume constateren vrouwen +100% volume** op hun wimpers voor een extreem volumeresultaat dat spectaculair lang mooi blijft zitten. Terwijl de afname aan dikte tussen een klassieke en waterproof mascara teleurstellend kan zijn, behoudt Diorshow Pump’N’Volume Waterproof een intens volume met een hogere dosis was dan klassieke waterproof mascara`s van Dior.

*indrukbaar
** Instrumentele tests uitgevoerd op 16 personen (gebruikelijke applicatie van de vrouw versus onopgemaakte wimpers)

Gebruikstips:
1. Druk twee tot drie keer de flexibele houder in zodat de formule goed soepel wordt en het borsteltje het product royaal kan opnemen.
2. Breng de mascara in een zigzagbeweging aan om de wimpers van wortel tot punt met was te bedekken en een onmiddellijk volume-effect te creëren.

Merk : Dior
Inhoud : Dior - Pump`n` Volume Mascara Waterproof - 090 Bla
EAN: 3348901391634
Introductie jaar : 2018