Max Factor Excess Volume Extreme Impact - Black - Mascara

Al vanaf €10.99

De Excess Volume Extreme Impact mascara is de ultieme combinatie van extreem volume en een intens zwarte topcoat voor de ultieme jet-black finish.

Creëer met de Excess Volume Extreme Impact mascara extreem opvallende wimpers met een gepolijste finish. Creëer extravagant volume met stap 1. Accentueer je wimpers vervolgens nog meer met de intens zwarte topcoat van stap 2. De basecoat is verrijkt met wax en donkere pigmenten die in combinatie met onze borstel zorgt voor extravagant volume van hoge kwaliteit. De topcoat bestaat uit een dunnere substantie dan de basecoat, waardoor het gemakkelijk door en over de basecoat heen vloeit. Zo krijgen je wimpers een intens zwarte gepolijste finish.

Excessieve wimpers de hele dag lang
- Volume creëerende basecoat voor extravagante opvallende wimpers
- Intens zwarte topcoat voor een gepolijste jet black finish
- De topcoat sealt de volume creëerende basecoat, zodat je de hele dag lang een extreem opvallende oogopslag hebt
- De topcoat zorgt ervoor dat de mascara zo goed blijft zitten, dat deze mascara het beste te verwijderen is met de Olaz Essentials Oogmake-up remover
- Optomologisch getest
- Geschikt om te gebruiken in combinatie met lenzen

Maak je look helemaal af door de mascara te combineren met de Excess Intensity Longwear eyeliners, beschikbaar in 3 verschillende kleuren.

Iedere vrouw wil mooie, lange wimpers: het zorgt ervoor dat je ogen groter lijken. Met deze Max Factor Excess Volume mascara bereik je de mooiste lange wimpers. Breng ‘m laagje voor laagje aan, totdat je het gewenste effect bereikt hebt.

Merk : Max Factor
Inhoud : Max Factor Excess Volume Extreme Impact - Black -
EAN: 4015600710774
Introductie jaar : 2018