Bruno Banani Made for Men Parfum - 50 ml - Eau de Toilette

Al vanaf €23.95

Bruno Banani is een ideale geur voor mannen. Made for Men is een prikkelende, verleidelijke geur die is ontwikkeld om een casual, relaxte en mannelijke indruk te maken. Het geurenspel achter de geur is gebaseerd op aanvallen, veroveren en overwinnen.
De topnoten flirten met bergamot, Tunesische rozemarijn en groene appel. Het hart verovert je door zijn combinatie van geranium met koude, verfrissende waternoten. De basisnoten leiden naar de overwinning door de sexy, zachte en rokerige noten van cederhout uit Virginia, tonkabonen, mos en muskus, die de geur een supermannelijke uitstraling geven.
De verleidelijke, aromatische fougère Made for Men betovert elke vrouw door zijn intensiteit en de mix van fruitige en bloemige topnoten met een fris en aqua hart en de nadruk op de aantrekkelijke en verleidelijke basis, die een en al mannelijkheid uitstraalt, dankzij accentnoten van bosgeuren en muskus. De geur doet ook denken aan een losse relatie met een elegante verleider. Onweerstaanbaar voor iedere vrouw die op zijn pad komt!

Merk : Bruno Banani
Inhoud : Bruno Banani Made for Men Parfum - 50 ml - Eau de
EAN: 8005610326870
Introductie jaar : 2018