L’Oréal Paris Nude Magique Cushion - 07 Golden Beige - Foundation

Al vanaf €6.50

Een nieuwe foundationformule en een nieuwe manier van aanbrengen voor een frisse egale teint met een stralende gloed.
Met Nude Magique Cushion Foundation creëer je makkelijk en snel een egale, frisse teint met de begeerlijke dauwachtige gloed – dé skintrend voor komend lente/zomerseizoen. Je dept het hygiënische sponsje simpelweg op het foundationkussentje (cushion) waardoor precies de juiste hoeveelheid vrijkomt, en brengt deze vervolgens met tappende bewegingen aan op je huid; een nieuwe aanbrengtechniek.

Hoe werkt het? Tap Tap applicatie


Ceëer simpel een perfecte natural look in 2 stappen. Enkele ‘taps’ is genoeg voor de juiste dosering. Strijk vervolgens licht over de huid voor een natuurlijke glans.
Extraordinary Oil

Aziatische vondst


De cushion-methode is geïnspireerd op een populaire Aziatische make-upinnovatie, de ‘cushion compacts’. De innovatieve foundationverpakking is praktisch want je kunt de case makkelijk meenemen in je tas, maar ook extra fris omdat je de foundation met een hygiënisch sponsje aanbrengt, in plaats van met je vingertoppen.
Extraordinary Oil
Tip! Voor iedere huidskleur is er een andere variant. Bekijk alle kleuren en kies de kleur die het beste bij jouw huidskleur past.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L’Oréal Paris Nude Magique Cushion - 07 Golden
EAN: 3600523161560
Introductie jaar : 2018