Dove Purely Pampering Pistache & Meiklokjes Douchecrème - 400 ml

Al vanaf €3.94

Dove Douchecrème Purely Pampering Pistache & Meiklokjes zorgt voor een zachtere huid, al na één keer douchen!

• Met de rijkheid van pistache en het bloemige karakter van de meiklokjes.
• Zacht, delicaat en warm.
• Een ultiem verwenmomentje.
• Creëert een zachte wolk van romig schuim.
• Laat je huid gevoed en hersteld aanvoelen.
• Met Dove`s NutriumMoisture.

De unieke formule van Dove Purely Pampering douchecrème Pistache & Meiklokjes is zacht, delicaat en warm. De douchecrème verzorgt je huid niet alleen, maar verwent deze ook! Na een lange dag is Dove Purely Pampering heerlijk om je lichaam en geest te verwennen met een warme douche. De douchecrème wordt gedragen door de rijkheid van pistache. Het bloemige karakter van de meiklokjes heeft een uitgesproken vrouwelijk karakter. Een ultiem verwenmomentje!De douchecrème beschikt over NutriumMoisture en hydraterende ingrediënten. Hierdoor wordt de huid optimaal gevoed en gehydrateerd. Door de milde formule is Dove Purely Pampering de meest effectieve verzorging van Dove. Al na één keer voelt je huid zachter en gevoed aan. De geur van de pistache en meiklokjes komt tijdens het gebruik van de douchecrème vrij en laat je geest tot rust komen terwijl de douchecrème verandert in een zachte wolk van romig schuim die je huid de nodige hydratatie geeft na een lange dag. Jezelf verzorgen heeft nog nooit zo goed gevoeld! Dove Purely Pampering is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypen. Dus ook de meest gevoelige huid kan worden verwend. Na het douchen met Dove Pistache & Meiklokjes douchecrème kun je je huid nog extra verzorgen en verwennen door deze te behandelen met een bodylotion.

Gebruiksinformatie 1. Was je lichaam en gezicht met Dove douchecrème.
2. Spoel de douchecrème goed af.
3. Vermijd oogcontact.
4. Bij contact met de ogen gelijk uitspoelen met water.


Veelgestelde vragen over

1. Hoe verzorg ik mijn huid optimaal?
Dove Purely Pampering douchecrème heeft de meest effectieve verzorging door de milde formule. Na het douchen kun je je huid nog extra verzorgen en verwennen door een bodylotion te gebruiken.

2. Is de douchecrème ook geschikt voor een gevoelige huid?
Ook de gevoelige huid kan verzorgd worden met Dove Purely Pampering. De douchecrème is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor alle huidtypen.


Merk : Dove
Inhoud : Dove Purely Pampering Pistache & Meiklokjes Douche
EAN: 8712561771986
Introductie jaar : 2018