Lancome Tresor In Love - 75 ml - Eau De Parfum

Al vanaf €75.89

Enkele jaren geleden introduceerde Lancôme Trésor in Love en daarmee een nieuw verhaal: het kostbare moment waarop alles begint, een bevrijde romantiek met bloemengeuren…

Afwisselend helder en stralend, sensueel en warm, is Trésor in Love een loflied aan de liefde. De hoofdrolspeelster van Trésor in Love beleeft haar verliefdheid met een ontwapenende spontaniteit. Zoals de gemengde gevoelens van een jonge verliefde vrouw, wanneer de oneindige tederheid van de ontmoeting overgaat in diepere gevoelens, zo is ook het parfum van Trésor In Love vol contrasten: een nieuwe, onweerstaanbare bloemengeur, met een accent van nectarine en cederhout, een karakteristieke roos en een heldere jasmijngeur.

Verleidelijk door zijn slanke lijnen straalt de flacon van Trésor In Love een absoluut moderne energie uit, als een parfum van deze tijd. Een zwarte satijnen roos siert de flacon als een elegante mascotte rond de hals.
De eerste kennismaking met Trésor in Love is vrolijk, dankzij een fruitig akkoord van peer en nectarine: liefde op het eerste gezicht.

Merk : Lancôme
Inhoud : Lancome Tresor In Love - 75 ml - Eau De Parfum
EAN: 3605532209067
Introductie jaar : 2018