Home > 10 Herbruikbare Wattenschijfjes + GRATIS Waszakje - Wasbare Wattenschijfjes - Wattenschijfjes Herbruikbare - Wasbare Make up Pads - Makeup Remover Pads - Duurzame Wattenschijfjes Bamboe - Bamboe Wattenschijfjes Roze, Wit en Zwart

10 Herbruikbare Wattenschijfjes + GRATIS Waszakje - Wasbare Wattenschijfjes - Wattenschijfjes Herbruikbare - Wasbare Make up Pads - Makeup Remover Pads - Duurzame Wattenschijfjes Bamboe - Bamboe Wattenschijfjes Roze, Wit en Zwart

Productbeschrijving:

10 Herbruikbare bamboe wattenschijfjes + waszakje.

✔ Geen onnodig vuil genereren
✔ 10 schijfjes voor dagelijks gebruik (ook voor ogen en lippen)
✔ Beide kanten zijn bruikbaar
✔ Super zacht maar toch effectief in makeup verwijderen
✔ Groter dan reguliere wattenschijfjes
✔ 100% katoenen waszak

Over het product:

De set bevat 10 stuks bamboe wattenschijfjes en een waszak om de wattenschijfjes mee te wassen. De wattenschijfjes zijn perfect voor het weghalen van make-up. Ideaal voor gevoelige huid zoals ogen. Deze milieuvriendelijke wattenschijfjes voldoen aan uw behoeftes.

De herbruikbare make-up wattenschijfjes hebben alle kenmerken van gewone wattenschijfjes en zijn niet zo schurend als gewone washandjes. Ze zijn klein genoeg om overal mee naartoe te nemen, naar de sportschool of op reis.

Milieuvriendelijk:

De make-up remover wattenschijfjes zijn herbruikbaar en worden geleverd met een handige waszak. Deze 10 wasbare make-up wattenschijfjes gemaakt van bamboevezels en katoen verminderen afval en zijn goed voor het milieu.

Geschikt voor iedereen:

De wattenschijfjes zijn geschikt voor alle huidtypen en reinigen gezicht en ogen grondig, verwijderen make-up, crèmes en vuil. Ze zijn zacht genoeg om te worden gebruikt op een gevoelige huid, voor vrouwen, mannen en baby’s.


User Rating:
Beste Deal:


bij
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad