Home > 10g Zonnig Licht minerale basis

10g Zonnig Licht minerale basis


Het merk Annabelle Minerals is ontstaan uit een combinatie van dromen en behoeften. De wens om natuurlijke en delicate cosmetica voor de huid te gebruiken, inspireerde de initiatiefnemer tot het creëren van minerale producten van de hoogste kwaliteit. De combinatie van verlichtend mica, antibacterieel zinkoxide, bescherming van titaandioxide tegen zonlicht en ijzeroxiden die verantwoordelijk zijn voor de kleur van ijzeroxiden, gaf duizenden mensen de kans om een gezonde, natuurlijk ogende make-up te krijgen. Vergeet vanaf nu zware make-up. Zeg hallo tegen een betere morgen, voel je goed en zie er mooi uit met Annabelle Minerals.

Het perfecte ding is eenvoud. Annabelle Minerals foundation zijn natuurlijke minerale producten, gemaakt voor mensen die elke dag hun huid willen verzorgen, ook door het aanbrengen van make-up. Dankzij het gebruik van heilzame mineralen zal minerale make-up uw uiterlijk en gevoel verbeteren en zal uw huid elke dag genieten van een comfortabele make-up.

De serie verhelderende minerale basen is gewijd aan mensen met een grijze, vermoeide en licht gerimpelde huid en aan al diegenen die een natuurlijke glans willen toevoegen. Het product biedt een matige dekking en UVA/UVB-bescherming op 20 SPF-niveau en is verkrijgbaar in vier kleurengamma`s met verschillende helderheidsniveaus. Onder invloed van de warmte smelten de oplichtende micadeeltjes met de huid, waardoor het effect uiterst fris en natuurlijk is. De elegante zeefpot beschermt de bodem tegen uitlekken.

De Sunny-serie is gemaakt voor mensen met een warme uitstraling. Je ziet gele, zonnige tinten met een gouden noot. De oplichtende Sunny Light ondervacht is perfect voor mensen met een lichte, licht honingkleurige teint met duidelijke gouden tinten. Het product heeft een delicate parelachtige tint en verspreidt zich gemakkelijk, waardoor het een mooie, natuurlijke dekking heeft.User Rating:
Beste Deal:


bij
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad