Home > 1 stuk Instantly Ageless + 6 ml Moisture lift - Sample Pakket

1 stuk Instantly Ageless + 6 ml Moisture lift - Sample Pakket

1 pipet Instantly Ageless:

De nieuwste anti-age sensatie waar heel Nederland het over heeft!
Instantly Ageless wordt geleverd in pipetjes met een Nederlandse gebruiksaanwijzing. Met 1 pipetje Instantly Ageless kun je ongeveer 3x doen. De werking duurt 8 tot 10 uur.
Deze anti-rimpelcreme vermindert zichtbaar fijne rimpels en wallen, maar ook grove porieën vallen minder op.
Nadat de huid goed is voorbereid met een moisturizer wordt een kleine hoeveelheid crème deppend op de huid gebracht en zal 3 a 5 minuten later de spectaculaire verandering plaatsvinden.
Het resultaat blijft 8 tot 10 uur aanwezig en is sterk afhankelijk van de conditie van de huid. Instantly Ageless kan met of zonder make-up gebruikt worden.

Bij de bestelling wordt een duidelijke Nederlandstalige handleiding geleverd met tips voor het beste resultaat.

Inhoud per pipet: 0.6 ml

Ingrediënten;

  • Water (Aqua),
  • Sodium Silicate,
  • Magnesium Aluminium Silicate,
  • Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline)
  • Phenoxyethanol,
  • Ethylexylglycerin,
  • Yellow 5 (Cl 19140)
  • Red 40 (Cl16035)

6 ml Moisture Lift:

Liefhebbers van Instantly Ageless opgelet, onze nieuwe Moisture Lift is absoluut de beste moisturiser op de markt om de werking van Instantly Ageless te verbeteren.

• INSTANT Hydratatie
• INSTANT opvullen van de huid
• DIRECT gladder maken van fijne lijntjes en rimpels
• LANGERE TERMIJN vermindering van lijnen, rimpels en veroudering van de huid.

Bevat natriumhyaluronaat. Natriumhyaluronaat heeft een kleinere molecuulgrootte dan hyaluronzuur (waardoor het bijzonder goed opgenomen wordt door de huid) en kan meer water vasthouden dan welke andere natuurlijke stof ook. Tot 1000 keer zijn gewicht in water! Dankzij deze eigenschappen kan het, wanneer het oppervlakkig op de huid wordt aangebracht, diep in de huid doordringen om te hydrateren en het vocht in balans te houden. Dankzij de hydraterende eigenschappen zal het resulteren in een gladdere en zachtere huid met minder rimpels en een ​​voller uiterlijk.

Actieve ingrediënten:
Vitamine A: geweldige anti-aging, uitstekende antioxiderende en vochtinbrengende eigenschappen. Het versnelt de celvernieuwing en stimuleert collageen in de huid, waardoor rimpels en fijne lijntjes worden verminderd. Door zijn antioxiderende eigenschappen is het een geweldig anti-aging ingrediënt en helpt het de huid zachter en gladder te maken.

Vitamine E: werkt als een anti-oxidant en natuurlijk verzachtend middel dat de huid gladder maakt, vermindert ruwheid, geneest en voorkomt irritatie en vertraagt ​de vorming van fijne rimpels.

Jojoba-zaadolie: uitzonderlijke huidverzachtende eigenschappen, evenals het vermogen om fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren, de soepelheid van de huid te bevorderen en te helpen bij de verjonging van de huid. Bij dermatologische tests uitgevoerd door Christensen en Packman, werd aangetoond dat jojoba-olie de huidsoepelheid met 45% verhoogt en na 8 uur was het effect nog steeds aanwezig. Voortgezet gebruik van jojoba-olie resulteert in het verminderen van oppervlakkige gezichtslijnen. Voortgezet gebruik van jojoba-olie resulteert in het verminderen van oppervlakkige gezichtslijnen. In een test was de reductie van lijnen 26%, 18% en 11% na 1, 4 en 8 uur.

Zoete amandelolie: een uitstekende verzachtende en vochtinbrengende olie. De zoete amandelolie voedt en verzacht de huid en helpt haar glad te houden. Deze samenstelling is heilzaam om uw huid te beschermen en te verbeteren, ongeacht de leeftijd. Door de huid gezond te houden bevordert het een jeugdige huidskleur.

Druivenpitextract: behoudt de kracht van collageenstructuren in je huid. Druivenpitextract bevat verbindingen genaamd procyanidines, die zich binden aan collageen. Deze hechting resulteert in een gezondere en meer elastische huid. Druivenpitextract bevat ook een hoog gehalte aan antioxidanten om te helpen bij het bestrijden van vrije radicalen. Antioxidanten helpen bij het voorkomen van de schade van vrije radicalen. Zoals u waarschijnlijk weet, zijn vrije radicalen enkele van de ergste vijanden van een gezonde huid. Vrije radicalen zorgen ervoor dat de cellen van je huid kapot gaan, waardoor je huid vatbaarder wordt voor veroudering en schade.User Rating:
Beste Deal:


bij
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad