Home > 10 x Pilaten White Clay Peel-Off Mask / Klei Masker / Kleimasker

10 x Pilaten White Clay Peel-Off Mask / Klei Masker / Kleimasker

White Clay Pilaten Mask voor een zuivere, gezonde en gladde huid. Dit unieke peel-off masker werkt door de combinatie van onder andere de volgende drie werkzame ingrediënten; Hyaluronan, Cactus Extract en Aloë Vera! Het resulteert in een masker dat zorgt voor een zijdezachte huid en gezonde gloed. Het masker heeft een peelende werking waardoor onzuiverheden worden verwijderd en poriën worden gereinigd.

Hyaluronic acid (Hyaluronan) is een stof die in de betere gezichtsmaskers voorkomt omdat het een zeer hydraterende werking heeft. Dit zorgt voor een mooie gezonde en niet-uitgedroogde huid. Cactus extract stimuleert de natuurlijke celdeling waardoor verstoppingen vermindert worden wat resulteert in een zuivere huid. Het herstelt tevens de natuurlijke balans in de huid en helpt de huid te hydrateren. Aloë Vera kalmeert de huid en werkt perfect samen met de andere werkzame ingrediënten van het product. Hierdoor komen alle ingrediënten goed tot hun recht wat resulteert in een gezuiverde en gladde huid na gebruik van dit peel-off masker.

Gebruik van het masker:
Het masker droogt aangebracht binnen een halfuur op tot een laag op je huid. Wanneer deze er vervolgens wordt afgepeld neemt deze oneffenheden mee als mee-eters, puisten, verstopte poriën en dode huidcellen. Naast een schone en zuivere huid zal deze ook vele male zachter zijn! Als je veel donshaartjes hebt wordt aangeraden het masker voorzichtig te verwijderen.


User Rating:
Beste Deal:


bij
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad