Home > 2x Wella Lockwell Str self-regulating perm natuurlijk mechen haar permanent

2x Wella Lockwell Str self-regulating perm natuurlijk mechen haar permanent

2x Wella Lockwell Str self-regulating perm natuurlijk mechen haar permanent De Wella Lockwell Str zelfregulerende permanent is speciaal ontwikkeld voor natuurlijk haar met strengen. De set bestaat uit vormlotion, activator en fixeerlotion, zodat u direct met het permanent kunt beginnen. U hoeft alleen maar de perm toe te passen volgens de instructies en al snel kunt u zelf een nieuwe krul aanroepen.

Wella het internationale merk voor prachtig haar en kappers Het merk Wella behoort tot de internationale groep Procter & amp; Gamble, dat de meest uiteenlopende consumentengoederen wereldwijd verkoopt. Indrukwekkend is de geschiedenis van het merk voor haarverzorging, dat dateert uit het jaar 1880 toen de kapper Franz Stroher het bedrijf oprichtte. Traditioneel produceert het merk voor haarcosmetica nog steeds veel speciale producten voor professionele kappersbehoeften. Maar natuurlijk kan elke gewone consument ook Wella haarverzorgings- en stylingproducten gebruiken. Met een eigen onderzoekslaboratorium ontwikkelt de traditionele leverancier van haarverzorgingsproducten voortdurend nieuwe productlijnen voor gerichte haarverzorging, styling en kleuren. Wella verzorging, styling en kleur voor elk haartype Het uitgebreide assortiment haarverzorgingsproducten omvat alles Wat je nodig hebt voor dagelijkse haarverzorging en haarstyling. Volwassenen gebruiken de Lifetex Nutri-Care Moisture Antistatische Shampoo met Echinacea Extract en Vitamine E om hun haar te wassen terwijl de Lifetex Kids Shampoo & amp; Douchegel kan worden gereinigd. Om te helpen bij haarregeneratie, kunt u het Lifetex Nutri-zorgzelfverwarmingsmasker gebruiken. Met de Color Touch Mix + More Gloss Intensive Tint 0/30 Magic Amber krijgt je haar een prachtige amberglanzende tint. Gebruik de LifetexCurl Nutrition-haarverzorgingsspray om ervoor te zorgen dat uw krullen altijd levendig zijn. Wella laat elk haar in de juiste glans schijnen Verzorgingssprays, shampoos, gel, mousse, haarsprays, Tinten, maskers - de lijst met haarcosmetica die bij Wella te vinden is, is eindeloos. Met deze variëteit kunt u haarverzorging en hairstyling ideaal aanpassen aan de kenmerken van uw haar. Breng de gewenste kleur in je haar of maak indruk met felle highlights, rust elk kapsel uit met een langdurige hold, help droog haar tot meer vocht of glad haar tot meer momentum met Wella hair cosmetics. Laat een weelderige styling niet alleen over aan de kapper en stylist, maar laat je haar gewoon blijven zoals jij het wilt.

Dit product is alleen bedoeld voor commercieel gebruik. Lees de instructies vooraf. Het product kan allergische reacties veroorzaken. Een voorlopige gevoeligheidstest het algemeen wenselijk. Vermijd contact met de ogen
Alle merknamen worden alleen gebruikt voor de omschrijving van de post en zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.
Kijk op onze brand store. Hier vindt u een breed assortiment van hoogwaardige producten.User Rating:
Beste Deal:

€35.99
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad