Home > 3x Balmain Elegance Finish Accents Chocolate Brown haar Styling clip extensions

3x Balmain Elegance Finish Accents Chocolate Brown haar Styling clip extensions

3x Balmain Elegance Finish Accents haar Styling clip extensions Let op! Op de verpakking kunnen zichtbare opslagmarkeringen staan! Geef uw haar een buitengewone styling met de Balmain Elegance Finish Accensions. De hairextensions die aan de haarspelden zijn bevestigd zijn zeer eenvoudig te gebruiken en zijn bijzonder comfortabel en licht. De ca. 41 cm lange extensions bestaan uit Balmains, verbazend genoeg vergelijkbaar met uw eigen haar, Memory Hair, dat steeds weer gekruld of rechtgetrokken kan worden met elk stylinginstrument bij een maximale temperatuur van 160°C.

Het Franse modebedrijf Balmain werd al in 1945 in Parijs opgericht door de modeontwerper Pierre Balmain. Naast haute couture dames- en herenmode produceert het merk sinds 1947 ook luxe parfums, maar verkocht het de parfumsector al in 1960 aan de Amerikaanse cosmeticagroep Revlon. Sinds 1974 biedt Balmain naast mode ook haarverzorgingsproducten onder licentie aan, met name haarstukken en haarextensies, sinds Pierre Balmain in de jaren zeventig van de vorige eeuw pruiken als speciale modeaccessoires gebruikte in zijn catwalk shows. Samen met de Nederlandse pruikenmaker Dick Guliker maakte hij Balmain Perruques tot een hoogtepunt van het bedrijf. Nadat de interesse in pruiken in de jaren `80 en `90 afnam, werd het pruik en haarstuk segment in 2000 nieuw leven ingeblazen door CEO Alain Hivelin onder de naam Balmain Hair. Hoogwaardige haarstukken en extensions van Balmain gemaakt van Memory® Haar en menselijk haar Naast pruiken en haarstukjes zoals clip-on haarpony`s of paardenstaarten, verkoopt Balmain vooral haarextensies en strengen die het kapsel meer volume geven maar zelf licht in gewicht zijn. Voor de haarstukken en de extensions gebruikt het bedrijf ofwel het gepatenteerde Memory® Hair, een synthetisch haar dat nauwelijks te onderscheiden is van echt menselijk haar, ofwel 100% menselijk haar. Dit laatste omvat de Balmain Paris DoubleHair Extensions, die niet alleen wasbaar zijn, maar ook permanent kunnen worden gebruikt met clips, bindingen of zachte ringen voor ongeveer acht weken. De Balmain Paris HairXpression Color Extensions zijn gemaakt van Memory® Hair, dat de haarkleur accenten geeft en is voorzien van moderne cliptechnologie. De haarextensies zijn robuust, kunnen worden gewassen en hebben een UV-bescherming die hun kleurbriljantie behoudt. De Balmain Paris Prêt-à -Porter Elegance haarstukken worden eenvoudig in het haar geknoopt of geschoren en zijn gemaakt van synthetisch haar, dat tot 160° graden hittebestendig is en dus zonder problemen kan worden rechtgetrokken of gekruld.

Kijk op onze brand store. Hier vindt u een breed assortiment van hoogwaardige producten.
Alle merknamen worden alleen gebruikt voor de omschrijving van de post en zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.
De verpakking kan een lichte opslag slijtage, kleine scheurtjes, of etikettenlijm tracks hebben.
Houd er rekening mee dat de presentatie van de kleur van het product kan variëren afhankelijk van de instellingen van uw monitor enigszins van de werkelijkheid.User Rating:
Beste Deal:

€15.85
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad