Home > 12 Badbommen, cadeauset, bath bombs set, bad bruisallenluxe cadeau voor vrouwen vrouwendag, vriendin, moeder, perfect cadeau voor Valentijnsdag, verjaardag, Kerstmis, badparels, cadeau voor mama, vrouw, vriendin

12 Badbommen, cadeauset, bath bombs set, bad bruisallenluxe cadeau voor vrouwen vrouwendag, vriendin, moeder, perfect cadeau voor Valentijnsdag, verjaardag, Kerstmis, badparels, cadeau voor mama, vrouw, vriendin

  • ❤ 12 GEUREN EN KLEUREN: 12 unieke handgemaakte badbommen, elk 85 g (5,6 cm in diameter, groter dan een golfbal) en langdurigere parfumeffecten zorgen voor een rustgevende ervaring op spa-niveau met natuurlijke badkamerkleuren. Geen enkele kleur geeft vlekken op uw huid of badkuip.
  • ❤ DREAMY & FUNNY: 9 van hen creëren kleurrijke bubbels zoals zwemmen in een schilderij, 3 van hen bubbelen met kleuren zoals zeep in een fantasie, allemaal zweven en draaien samen met de geur om je badtijd aangenamer te maken.
  • ❤ FUNCTIONEEL & ONTSPANNEND: reinigt en hydrateert uw huid en bevordert een gladde, evenwichtige en stralende huid. Geniet van een gezond caleidoscopisch bad om de stress van het leven kwijt te raken. Maak het jezelf gemakkelijk met een originele uitvinding die explodeert met essentiële oliën en veel bubbelplezier.
  • ❤ VRIJ VAN GIFTIGE CHEMICALIËN: Geniet van de hydraterende baden met natuurlijke, niet-giftige ingrediënten. Vrij van wreedheid en PABA, vrij van agressieve chemicaliën en toevoegingen. Verrijkt met essentiële oliën voor ontspannende, frisse en door de FDA goedgekeurde geuren.
  • ❤ INDIVIDUEEL VERPAKT: Individueel verpakt om fris te blijven en de unieke geuren te behouden. Perfecte cadeau-ideeën voor feestartikelen, bruiloften, Valentijnsdag, Kerstmis, verjaardagscadeau, jubilea, Thanksgiving om ook moeder, vrouw, vriendin, vrouwen, mannen en tieners te verrassen.


User Rating:
Beste Deal:

€69.00
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad