Home > "Octopi My Heart" Bath Mallow

"Octopi My Heart" Bath Mallow

Kom tot rust na een lange dag en gooi deze kleine Mallow in je badkuip! Met een prachtige bloemige zeegeur met topnoten van citroen, grapefruit en sinaasappel om het badwater te laten trekken, en cacao en sheaboter die langzaam zullen smelten. Laat de romige boters je huid omhelzen terwijl de essentiële oliën van marjolein en bergamot je van binnenuit troosten.

Geur: zoete oceaan
Olie: bergamot, marjoram
Voordeel: verzorgend, herleven

Houd er rekening mee dat veel van onze badblasters natuurlijke scheuren bevatten. Wees alsjeblieft zeker dat dit geen productfout is, maar eerder dat het, net als een brood, uitzet en barst tijdens het droogproces en als dergelijke scheuren zullen zichtbaar zijn.

Hoe te gebruiken

Laat je Bomb Cosmetics Bath Mallow in een warm bad vallen en hij zal zacht bruisen en de vochtinbrengende cacao- en karitéboter in het water vrijkomen om je huid te hydrateren. Onze Bath Mallows bevatten ook heerlijke parfums en essentiële oliën om je bad heerlijk te laten ruiken. Zorg ervoor dat u alle bloembladen na gebruik uit het bad wast om onbedoelde vlekken te voorkomen.


User Rating:
Beste Deal:

€7.99
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad