Home > 2x Dode Zeezout Pot 1000g (=2000g)

2x Dode Zeezout Pot 1000g (=2000g)

DODE ZEEZOUT

2 Hervulbare & Herbruikbare Potten van 1000 gram

Therapeutisch & Natuurlijk Badzout

2 Herbruikbare en hervulbare PE pot met PP schroefdeksel met natuurlijk Dode Zeezout Badzout.
Deze PE potten met schroefdeksel zijn ideaal om het Dode Zeezout te bewaren in de badkamer of in andere vochtige ruimten.

Psotramil® Dode Zeezout is een natuurlijk therapeutisch badzout afkomstig uit de Dode Zee dat een hoge concentratie aan mineralen en spoorelementen bevat die eigen zijn aan de Dode Zee (Ca, Mg, K, Fe,…). Het therapeutische badzout van Psotramil wordt vaak gebruikt door mensen met huidproblemen; De helende kracht van de natuur als hulpmiddel bij de behandeling van psoriasis, eczeem, droge huid, hoofdpijn, allergieën en pigmentvlekken. Ook stress, spier- en gewrichtspijnen kunnen door middel van regelmatig gebruik van Dode Zeezout worden weggenomen.

Dode Zeezout helpt zeer goed om de droge en schilferige huid te zuiveren, te kalmeren en gezond te maken en te houden. Het draagt bij om de huid te zuiveren bij puistjes, mee-eters en verwijdert de dode huidcellen. De hydraterende eigenschappen van dit badzout helpen om het vochtgehalte in uw huid op peil te houden.

Door zijn specifieke eigenschappen werkt dit badzout ook heel ontspannend en draagt het bij aan het goed functioneren en ontspannen van spieren & gewrichtenen een goede bloedcirculatie. Het is dus uitermate geschikt om te ontspannen bij stress of na lichamelijke inspanningen... Creëer een heerlijk rustmomentje door het zout in een bad of voetenbad te doen!GEBRUIK:

Bij huidproblemen:

Gebruik het Dode Zee Zout in kuurvorm, 2 à 3 baden per week.
Bij het verbeteren van de huidconditie kan je dit afgebouwen naar 1x maal per week.

  • In een zoutbad: Los 5 tot 9 eetlepels zout op in badwater van ongeveer 38 graden celsius. Spoel na het zoutbad enkele minuten na met zuiver water.

  • Voor de hoofdhuid: Los 3 eetlepels badzout op in een bakje water van 38 graden celsius en vervolgens uitdeppen op de hoofdhuid.

  • In een voetenbad: Los 5 eetlepels zout op in voetenbad met warm water van 38 graden celsius.

  • Ook geschikt voor gebruik in whirlpools.

  • Cosmetisch product alleen geschikt voor uitwendig gebruik, dit product is niet geschikt voor consumptie.
  • Vermijd oogcontact.
  • Goed afgesloten en droog bewaren.
  • Buiten bereik van kinderen houden.

User Rating:
Beste Deal:

€22.75
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad