Home > 4VOO Distinct Man - Repairing after shave balm - 80 ml

4VOO Distinct Man - Repairing after shave balm - 80 ml

Innovatie

Deze balsem bevat onder meer echte zijde die hydraterend en helend werkt bij scheerwondjes.

Resultaat

Deze effectieve balsem vermindert ingegroeide baardharen, hydrateert, verzorgt en voorkomt rimpelvorming. Deze balsem trekt supersnel in de huid, is niet vet en ruikt subtiel krachtig mannelijk. Geen huidirritaties, roodheid en branderig gevoel na het scheren. De baardstreek is fris en verzorgd. Ingroeiende baardharen zijn verleden tijd!

Gebruik

Aanbrengen op de baardzone en hals. 2 pompjes is voldoende. Bij ingegroeide baardharen dagelijks gebruiken!

Investering in jezelf

Eén flacon bevat een hoeveelheid product voor 4 maand dagelijks gebruik (2 pompjes per dag), daardoor dient u slechts 3 keer per jaar een flacon aan te kopen.

Alle 4VOO producten gaan bovendien het verouderingsproces van de huid drastisch vertragen door aanwezigheid van Peptides en Zijde. Minimale inspanning- maximaal resultaat.

Invest wisely in your skin and looks, it will serve you all days of your life!


Tip voor een optimaal resultaat bij ingegroeide baardharen

Gebruik wekelijks de 4VOO scrub. Gebruik nooit een aftershave balsem voor het hele gezicht, maar aangepaste producten voor de rest van je gelaat. De 4VOO maximum renewal moisturizer voor een droge en trekkerige huid of een 4VOO über TECH lift serum voor de rijpere mannenhuid.

Perfect comfort na het scheren. Een zachte balsem, speciaal ontwikkeld om ingroeiende haartjes, roodheid en ontstekingen tegen te gaan.

Deze balsem is ontworpen voor een dagelijkse verzorging van de baardstreek en heeft een kalmerend effect op de irritaties na het scheren. Bovendien zorgt hij ook voor een sterke vermindering van vervelende, ingroeiende haartjes. De herstellende aftershave balsem heeft tegelijkertijd een hydraterend effect door de natuurlijke, aromatherapeutische, vochtinbrengende oliën met beschermende bestanddelen. Hierdoor voelt de huid na elke scheerbeurt opnieuw aangenaam en fris aan.

Wetenschap

Belangrijkste, actieve bestanddelen van 4VOO repairing after shave balm:

Vitamine B5 verbetert en verhoogt het vochtgehalte van de huid, werkt ontstekingsremmend, vermindert en remt de jeuk. dl panthenol (vitamine B5) heeft hydraterende, genezende, verzachtende en ontstekingswerende eigenschappen. Ook een goede werking bij acné-huid. Stimulering van de epithelisering: kleine wondjes (scheren), schaafwonden, blazen verdwijnen gemakkelijker. Het dringt goed in de huid en versnelt de celgroei.

Alfa-bisabolol is de belangrijkste werkzame stof van kamille. Het heeft een ontstekingsremmende invloed, wordt zeer goed door de huid verdragen en kan ook bij bestaande huidirritaties worden gebruikt. Kortom : kamille - werkt ontstekingsremmend en verzachtend.

Allantoïne: komt in de natuur in tarwekiemen voor en is zeer geliefd in de cosmetica- en farmaciewereld. Onze huid is zeer gebaat bij de vele gunstige effecten van Allantoïne. Het werkt namelijk verzachtend en kalmerend; het gaat de celproliferatie bespoedigen en heeft daardoor een prima anti-aging werking. Allantoïne versnelt ook de epithelisering en wondgenezing. Gaat ook de aderwanden verstevigen, waardoor vorming van zichtbare rode en blauwe adertjes wordt tegengegaan.User Rating:
Beste Deal:

€62.00
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad