Kneipp Bad en Douche parfums vergelijkenKneipp Badschuim Mint Eucalyptus Voordeelverpakking Kneipp Badschuim Mint Eucalyptus Voordeelverpakking
De verfrissende Kneipp Badschuim Adem Vrij bevat waardevolle natuurlijke mint- en eucalyptusolie voor een tintelfris gevoel in de zomer en voor verlichting bij verkoudheid. De speciale verzorgende formule houdt de huid zacht en soepel.
Ervaar z


Plaats een review   
vanaf €43.64

bij 1 webshops
in Kneipp
Kneipp Ceder Jojobaolie Douche foam - 200 ml - Voor mannen Kneipp Ceder Jojobaolie Douche foam - 200 ml - Voor mannen
Men Only. Uitzonderlijk. Natuurlijk! Kneipp® foam Men Only met de krachtige frisse geur van ceder en verzorgende jojobaolie zorgt voor een bijzondere douche-ervaring. De unieke gel formule verandert in een rijke foam. Buiten het bereik van kinderen

Plaats een review   
vanaf €7.63

bij 1 webshops
in Kneipp
Kneipp Eucalyptus Badolie 2x100ml Kneipp Eucalyptus Badolie 2x100ml
De stimulerende en vitaliserende Kneipp eucalyptus badolie is een pure weldaad voor lichaam en geest. Het geeft het lichaam een opkikker en werkt heilzaam op de luchtwegen. Ideaal bij griep en verkoudheid, maar ook lekker verfrissend in de zomer.

Plaats een review   
vanaf €23.49

bij 1 webshops
in Kneipp
Kneipp Eucalyptus Badschuim - 400 ml Kneipp Eucalyptus Badschuim - 400 ml
Kneipp badschuim mint eucalyptus is verfrissend en bevat waardevolle natuurlijke mint- en eucalyptusolie voor een tintelfris gevoel in de zomer en voor verlichting bij verkoudheid. De speciale verzorgende formule houdt de huid zacht en soepel. Ervaar

Plaats een review   
vanaf €11.68

bij 1 webshops
in Kneipp
Kneipp Eucalyptus badzout - 500 gr - Badzout Kneipp Eucalyptus badzout - 500 gr - Badzout
Kneipp eucalyptus badkristallen zijn rijk aan waardevolle mineralen en sporenelementen die de huid zuiveren en verzorgen. De etherische eucalyptusolie wordt door het warme stoom via de neus ingeademd en via het water door de huid opgenomen.
Verf


Plaats een review   
vanaf

bij 1 webshops
in Kneipp
Kneipp Jeneverbes Badolie - 100 ml Kneipp Jeneverbes Badolie - 100 ml
Kneipp Jeneverbes badolie bevat een hoog percentage waardevolle etherische oliën van jeneverbes, wintergroen en rozemarijn. Jeneverbes maakt stijve en vermoeide spieren weer los en soepel en geeft je nieuwe energie.

Zonder conserveringsmi


Plaats een review   
vanaf €12.27

bij 1 webshops
in Kneipp
Kneipp Oranje Lindebloesem Badolie - 100 ml Kneipp Oranje Lindebloesem Badolie - 100 ml
Kneipp oranje lindebloesem badolie bevat een bijzonder hoog percentage etherische oranjeolie en lindebloesemextract. Oranjeblad werkt harmoniserend bij nervositeit en stress. Lindebloesem kalmeert en bevordert een goede nachtrust.

Zonder c


Plaats een review   
vanaf €12.27

bij 1 webshops
in Kneipp
Kneipp Rozemarijn Badolie - 100 ml Kneipp Rozemarijn Badolie - 100 ml
Kneipp rozemarijn badolie is verfrissend en activerend en bevat waardevolle etherische rozemarijnolie. Rozemarijn activeert de bloedsomloop, stimuleert en verfrist. De inspirerende geur activeert je vermoeide lichaam en geeft nieuwe energie.


Plaats een review   
vanaf €12.27

bij 1 webshops
in Kneipp