Collistar Professional Smoky Eyes - 301 Black - Oogpotlood

Al vanaf €23.00

Collistar introduceert Professional Pencil Smoky Eyes in drie fabulous smoky kleuren: zwart, bruin en forest green. Deze transformeren de ogen in ultra verleidelijke blikvangers tijdens een speciaal avondje uit voor een super sexy blik. Hèt kenmerk van de textuur is dat deze heel eenvoudig te blenden is en dat je de kleur naar wens kunt opbouwen voor een meer of minder intens of dramatisch effect. Deze smoky pencils zijn poederiger en matter dan de normale Professional Pencils, zijn absoluut waterproof(!) en kunnen ook worden gebruikt als klassieke eyeliner, kajal en/of als oogschaduw m.b.v. de speciale smudge applicator. De formule bevat vitamine E, jojoba- en rijstolie met antioxidant eigenschappen.

Professional Pencil Smoky Eyes is een bijzonder veelzijdig make-up item: over het hele ooglid aanbrengen en direct daarna vervagen voor een snel en perfect smoky eyes resultaat of als basis onder Silk Effect Eyeshadow voor extra kleurdiepte. Eenmaal gebruikt als eyeliner, geeft dit potlood vanaf het eerste lijntje een intense kleurafgifte. Ook ideaal om de oogcontour te tekenen bij de wimperinplant (boven en onder). Gebruikt op de binnenrand van het oog dient dit potlood als een prachtige kajal. Om de make-up van het Nude look model na te bootsen:

• Gebruik Professional Pencil Smoky Eyes (kleur: bruin) en trek een lijntje op het bovenste ooglid.
• Met de smudge applicator direct blenden om een smoky effect te creëren: houd de kleur intens bij de wimperinplant en naar buiten vervagen.
Herhaal deze werkwijze langs het onderste ooglid.

Merk : Collistar
Inhoud : Collistar Professional Smoky Eyes - 301 Black - Oo
EAN: 8015150160216
Introductie jaar : 2018