Dettol Magic Foam navulling Vanilla - 6 x 200 ml - Grootverpakking

Al vanaf €8.68

Zacht voor de huid, hard tegen vuil en bacteriën dankzij zijn reinigende werking. Eindelijk, de verzorging en bescherming die uw familie verdient en die helpt om uw handen gezond te houden. Onze formule reinigt efficiënt om de aanwezigheid van bacteriën op de handen te helpen verminderen en is eveneens zacht voor de huid.

Dit is een grootverpakking en bevat 6 x 200 ml. Hierdoor heb je altijd voldoende voorraad handzeep in huis en kan de hele familie genieten van verzorgde en schone handen.

• Geschikt voor dagelijks gebruik
• Helpt tegen de verspreiding van bacteriën
• 100% hygiënische mousse met een heerlijke Orchidee & Vanille geur
• Navulling voor de Dettol Foam Magic Automatische Zeepdispenser. Niet geschikt met het systeem No-touch Automatische zeepdispenser.


1. Verwijder de deksel van het batterijencompartiment aan de onderkant van het apparaat.
2. Plaats de 4 AA-batterijen in het batterijencompartiment en let daarbij op de juiste polariteit.
3. Sluit de deksel van het batterijencompartiment en druk het stevig terug op zijn plaats. Zorg ervoor dat de aan- (I)/uit- (O) schakelaar aan de onderkant van het apparaat in de `uit`-stand (O) staat. Plaats de dispenser op een plat oppervlak.
4. Open het deksel van het reservoir en giet de Dettol Aloe vera & Coco Splash geur Foam Magic™ navulling uit de meegeleverde verpakking. Sluit de deksel en schuif de aan- (I)/uit- (O) schakelaar naar de `aan`-stand (I).
5. Plaats uw handen onder het mondstuk en boven de sensor tot de zeep wordt afgegeven. De eerste keer of na het opnieuw vullen van het reservoir moet u dit misschien een paar keer herhalen. Was uw handen zoals aangegeven in de instructies op de verpakking.

Merk : Dettol
Inhoud : Dettol Magic Foam navulling Vanilla - 6 x 200 ml -
EAN: 8710552271088
Introductie jaar : 2018