Care Plus Clean Bio Soap - 100 ml - Douchegel

Al vanaf €

BIO SOAP 100 ML
We zijn graag fris en hygiënisch schoon, zowel thuis als op reis. Een goede persoonlijke hygiëne is een effectieve manier om te voorkomen dat jij of anderen ziek worden. Maar niet elke bestemming beschikt over goede sanitaire voorzieningen en bovendien liggen in (sub)tropische gebieden allerlei infecties op de loer! Met Bio Soap, de biologisch afbreekbare alleszeep van Care Plus, zorg je voor een goede persoonlijke hygiëne. Zelfs als je écht de rimboe in gaat.
BIO SOAP: BIOLOGISCH AFBREEKBARE ZEEP
Een goede persoonlijke hygiëne kan veel gezondheidsproblemen voorkomen. Handzeep, douchegel, haarshampoo, afwasmiddel en wasmiddel voor je kleding… niemand zit te wachten op een hele rugzak vol met zeepproducten. Zeker niet als je gaat backpacken of zo min mogelijk wilt meenemen. Bovendien kies je het liefst voor biologisch afbreekbare zeep. Neem gewoon de handige Care Plus Bio Soap mee en je bent klaar!
GECONCENTREERDE ALLES-IN-ÉÉN ZEEP
De Bio Soap van Care Plus is een multifunctioneel alles-in-één reinigingsmiddel. Deze biologisch afbreekbare zeep is zeer geconcentreerd, waardoor je er maar weinig van nodig hebt. Je handen wassen? Bio Soap! Een handwasje voor je bezwete t-shirts? Je bord, bestek en beker afwassen? Bio Soap! Even lekker je haar wassen? Het kan allemaal met deze fijne biologisch afbreekbare alleszeep van Care Plus.VOORDELEN:
✓ Geconcentreerde biologisch afbreekbare zeep
✓ Gemaakt van organische ingrediënten
✓ Geschikt voor het wassen van handen, huid, haar, licht vervuilde kleding en de afwas
✓ Ideaal voor reizigers die lang in de natuur verblijven
✓ Te gebruiken in combinatie met zoet, brak en zout water


VRAAG EN ANTWOORD:


WAT IS DE GROOTSTE BOOSDOENER?
De grootste kans om op reis besmet te raken loop je wanneer je met je ongewassen handen, vol bacteriën, je mond aanraakt. Was voor het koken, voor het eten en na elk toiletbezoek je handen en polsen grondig met zeep of de Soap Leaves van Care Plus. Vuile nagels? Boen ze met een borsteltje! Droog je handen af met iets dat brandschoon is, zoals een papieren doekje. Of houd ze onder een heteluchtblazer (niet aanraken). Eveneens effectief: een goede handgel, zoals de Care Plus Pro Hygiene Gel.

HOE KAN IK DE BIO SOAP GEBRUIKEN?​
De Bio Soap wordt geleverd in een handige kleine verpakking van 100 ml. Stop ‘m in je tas zodat je altijd fris en hygiënisch schoon kunt zijn. Dit flesje is helemaal praktisch als je middenin de natuur verblijft of de wildernis gaat verkennen. Het is goed om dan te kiezen voor een biologisch afbreekbare zeep. Gebruik de Bio Soap in combinatie met zoet, brak of zelfs zout water! Deze biologisch afbreekbare zeep is gemaakt van organische ingrediënten.

WAT KAN IK NOG MEER DOEN VOOR EEN GOEDE PERSOONLIJKE HYGIËNE OP REIS?​
Naast vaak en grondig je handen wassen kun je door onderstaande tips in acht te nemen ook voorkomen dat je besmet raakt met een vervelende ziekte.• Houd je nagels kort en schoon
• Geen of geen schoon toilet? Gebruik de Care Plus TravelJohn
• Deel je handdoek niet met een ander
• Draag katoenen ondergoed
• Draag slippers onder de douche
• Draag dichte schoenen op zanderige grond
• Draag in zee waterschoenen. Zee-egels en koraal kunnen vervelende huidinfecties veroorzaken
• Scheren of je laten scheren? Alleen met een nieuwe steriel scheermesje of een scheerapparaat
• Gebruik een goed anti-insect product
• Bescherm jezelf tegen insecten met een geïmpregneerde klamboe en • Bugsox
• Neem condooms uit eigen land mee en bewaar ze op een niet te warme plek
• Laat in het buitenland geen piercing of tattoo zetten, om besmetting met hepatitis B te voorkomen
• Raak geen dieren aan. Dieren als de hond, kat, vleermuis en de aap kunnen besmet zijn met rabiës. Na contact met een dier: direct de huid of wond wassen met water en zeep en daarna desinfecteren met alcohol 70% of betadine. Raadpleeg daarna een arts
Merk : Care Plus
Inhoud : Care Plus Clean Bio Soap - 100 ml - Douchegel
EAN: 8714024348308
Introductie jaar : 2018