Love Beauty and Planet Douchegel - Delightful Detox - 500 ml

Al vanaf €7.49

De Delightful Detox Showergel zuivert op natuurlijke wijze en voegt een dagelijkse detox toe aan je huidverzorgingsroutine.

•JA vegan formule
•JA met natuurlijke & biologische ingrediënten
•JA recyclebare flessen gemaakt van 100% gerecycled materiaal
•JA met vetiver van verantwoorde herkomst
•JA showergel zonder sulfaten
•JA met biologische kokosolie

Geef je huid een pauze met de Daily Detox Showergel en geniet van een ultiem zuiverende ervaring in de douche. De Tea Tree en Vetiver ontgiftende showergel is gemaakt zonder sulfaten, zonder parabenen en is gemaakt op basis van plantaardige ingrediënten. Een beetje liefde voor jou, en voor de planeet. Met de verfijnde geur van vetiver, die van ethische herkomst is uit de regio Les Cayes in Haïti, is de showergel een opluchting voor je huid onder de douche.

weet hoe het werkt - pomp, geniet van het schuim, en spoel af. Rustig aan met het water. Stop niet bij een zalig zachte en heerlijk ruikende huid! Voor prachtig haar gebruik je onze de Beauty and Planet Rosemary &Vetiver Delightful Detox Shampoo, en de Love Beauty and Planet Rosemary & Vetiver Delightful Detox Conditioner om je beauty routine af te maken.

Love Beauty and Planet is toegewijd aan acts of love die jou en onze planeet een beetje mooier maken, elke dag opnieuw. We beginnen een mooie beweging. Doe je mee? Ga voor meer informatie naar lovebeautyplanet.com/nl.

Merk : Love Beauty and Planet
Inhoud : Love Beauty and Planet Douchegel - Delightful Deto
EAN: 8710447392331
Introductie jaar : 2018