Love Beauty and Planet Droogshampoo Volume and Bounty - 245 ml - Citrus & Camellia

Al vanaf €6.74

De Volume en Bounty Droogshampoo brengt tussen wasbeurten door het beste in je haar naar boven en geeft volume.

•JA vegan formule
•JA recyclebaar
•JA met natuurlijke & biologische ingrediënten
•NEE water nodig
•NEE siliconen
•NEE kleurstoffen

Of je nu je ochtenddouche hebt overgeslagen of alleen een ""pick me up"" nodig hebt, de Volume en Bounty Droogshampoo verfrist je haar onmiddellijk met de heerlijke geur van sappige grapefruit. De droogshampoo laat geen zichtbare resten achter waardoor het een geweldige droogshampoo is voor donker haar, licht haar en alle tinten daartussenin.

Hoe te gebruiken - spuiten, inmasseren en borstelen. Voor het beste resultaat houd je tijdens het spuiten 20 - 30cm afstand van je hoofd en focus je op het vettiger gebied rond de haarwortels. Sla de massage niet over! Het voelt niet alleen goed, maar masseren helpt bij verspreiding van de droogshampoo door het haar zodat de magie z`n werk kan doen! Hoewel we denken dat droogshampoo een life changing beauty hack is, moeten we soms de badmuts vergeten en het warme water onzuiverheden laten wegspoelen. Probeer voor die dagen onze volume boosting haarproductenlijn. Begin met Coconut Water & Mimosa Flower Volume en Bounty Shampoo en gebruik vervolgens de Coconut Water & Mimosa Flower Volume en Bounty Conditioner.

Love Beauty and Planet is toegewijd aan acts of love die jou en onze planeet een beetje mooier maken, elke dag opnieuw. We beginnen een mooie beweging. Doe je mee? Ga voor meer informatie naar lovebeautyplanet.com/nl.

Merk : Love Beauty and Planet
Inhoud : Love Beauty and Planet Droogshampoo Volume and Bou
EAN: 8710447365724
Introductie jaar : 2018