Collistar Lichaam Talasso Scrub Anti-Age - 700 gram - Scrub

Al vanaf €29.49

Ervaar de Mediterrane sensatie van Collistar’s Anti-Age® Talasso Scrub met regenererende exfoliërende zeezouten, essentiële oliën, sinaasappelbloesem en citrusvruchten uit Sicilië. Deze waanzinnig frisse bodyscrub combineert de voordelen van thalassotherapie met de revitaliserende en anti-age effecten van citrus therapie. Resultaat? Een heerlijke beautybehandeling die huidveroudering helpt bestrijden en zorgt voor een ongelooflijk zachte, gladde en stralende huid. Beschikt over een 4-voudige werking:
1) Exfoliërend en vernieuwend: zeezouten versnellen het celvernieuwingsproces
2) Anti-vrije radicalen en verhelderend: Siciliaanse citrusvruchten, rijk aan alfa hydroxizuren, flavonoïden en vitamine C, bestrijden huidveroudering en werken verhelderend op de huid, wat de vorming van pigmentvlekjes voorkomt.
3) Regenererend en Anti-age: L22® Complex helpt de hydrolipidelaag van de huid herstellen, typerend voor een jonge huid.
4) Revitaliserend: essentiële oliën uit Siciliaanse citrusvruchten en sinaasappelbloesem hebben een verkwikkend effect en ondersteunen de activiteit van de werkzame bestanddelen.

Merk : Collistar
Inhoud : Collistar Lichaam Talasso Scrub Anti-Age - 700 gra
EAN: 8015150251327
Introductie jaar : 2018