Rimmel London Day2Night Mascara - 001 Black

Al vanaf €5.99

Rimmel Glam Eyes Day 2 Night: de eerste mascara die twee opvallend verschillende wimperlooks geeft met slechts één borsteltje. Het geheim zit in de magische dubbele dop! Overdag kies je de `Length` dop voor ultralange, prachtig gedefinieerde wimpers: perfect voor die flirterige ontmoetingen bij het kopieerapparaat. Voor de avond kies je de `Volume` dop. Maak je wimpers tot wel 15 keer voller dan normaal voor een weelderige look, waardoor je klaar bent om te feesten. Nu kun je jouw stijl naar eigen wens aanpassen en jouw look transformeren met één veeg van een borsteltje. Overdag en ‘s avonds, verdubbel de magie en krijg de Londen look.

Tip: indien je rechte wimpers hebt kan je een wimperkrultang gebruiken voor het aanbrengen van de Rimmel Glam Eyes Day 2 Night Mascara. De wimperkrultang zal zorgen voor mooie krullende wimpers.

Rimmel Londen bestaat al meer dan 180 jaar. Het is een innovatief merk met goede kwaliteitsproducten en een toegankelijke prijs. Het merk staat bekend om de Londense look die zij willen creëren met hun make-up producten.

Merk : Rimmel London
Inhoud : Rimmel London Day2Night Mascara - 001 Black
EAN: 3607342207622
Introductie jaar : 2018