Rimmel London Wonderfully Real Mascara - Zwart

Al vanaf €8.79

Geef je look wings


Maak je eigen look, wees hierin volledig jezelf en authentiek! Creëer met de nieuwe Wonder’Fully Real Mascara van Rimmel London wimpers die direct opvallen. Deze wimper perfectionerende mascara zorgt voor ADEMBENEMENDE LENGTE en PRACHTIG VOLUME voor indrukwekkende wimpers die er volledig echt uitzien. Een ‘valse wimperlook’ effect met een natuurlijke uitstraling. Maak je langere, vollere wimpers daarna nog mooier met Rimmel’s nieuwe Wonder Wing Liner , een revolutionaire eyeliner met een ‘stempel applicator’ voor de perfecte ‘flick’. Voor wings met stijl.•De rijke, crèmige formule met keratine maakt de wimpers direct langer.
•De knalroze Wonder Precision Brush onthult een waaier van langere, vollere wimpers.
•Het is veegproof en blijft de hele dag en avond perfect zitten.

Rimmel mascara

Veelgestelde vragen


Wat zijn de belangrijkste voordelen van deze nieuwe mascara?
De mascara heeft een formule met een hoge kleurintensiteit waarmee je direct volume en lengte kunt opbouwen voor een waaierlook en een vol, vals wimpereffect.

Welke ingrediënten in de formule helpen bij het vergroten van mijn wimperlengte en hoe gebeurt dit?
Dit gebeurt door een combinatie van een specifieke polymeer en een vezel waardoor de vezels zich goed kunnen vastzetten op de wimper voor de wow-factor.

Welke ingrediënten in de formule helpen het volume van mijn wimpers te verhogen en hoe gebeurt dit?
De combinatie van zachte en harde wassoorten in de formule creëert extra ruimte om het volume, samen met de crèmige applicatie op de wimpers, op te bouwen.

Hoe kan de mascara mijn wimpers perfect definiëren en ze klontervrij houden?
Dit is mogelijk door de nieuwe vorm van het borsteltje waardoor de formule op alle wimpers aangebracht wordt terwijl je ze kamt en volume geeft voor de ultieme waaierlook.

Krijg ik een duidelijk maar toch natuurlijk resultaat bij het gebruik van deze mascara?
Dit hangt af van het aantal keren dat iemand zijn wimpers aanzet en wat voor soort look degene op dat moment wil. De formule is op te bouwen, wat betekent dat je meerdere laagjes zonder klontjes kunt aanbrengen, om het resultaat te krijgen waar je naar op zoek bent. Je kunt van heel natuurlijk tot heel extreem gaan.

Welke ingrediënten zorgen voor de valse wimperlook?
De valse wimperlook wordt bereikt door een fusie van hybride wax/polymeer dat een hoge hechting en elasticiteit aan de wimpers geeft. Deze formule met keratine, plus het speciale taps toelopende borsteltje, bevat een hogere concentratie aan hardere wassoorten en hars om meer volume & lengte te geven voor langere, vollere wimpers.

Zorg dat alle ogen op jou gericht zijn. Maak een wonder’full eye look met de Rimmel Wonder’Fully Real Mascara en Wonder Wing Liner. Live the London Look.Rimmel mascara

Merk : Rimmel London
Inhoud : Rimmel London Wonderfully Real Mascara - Zwart
EAN: 30122130
Introductie jaar : 2018