CM 845 cosmetica spiegel

Al vanaf €

Superhandige 3-in-1 Cosmetica spiegel`

Met deze 3-in-1 LED cosmetica spiegel wordt uw dagelijkse gezichtsverzorging thuis nu net zo eenvoudig als bij de schoonheidsspecialist. De spiegel heeft helder wit LED-licht en twee spiegels: één kant met normaal zicht en één kant die vijf keer vergroot. De vergroting is ideaal bij het scheren, gezichtsreiniging, epileren of make-up aanbrengen. Ook de normale kant geeft het totaalplaatje duidelijk weer dankzij de LED-verlichting aan beide zijden.

De Medisana de 3-in-1 cosmetica spiegel is zeer veelzijdig; deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden in de badkamer geplaatst in de meegeleverde wandsteun, op de kaptafel in de speciale standaard, maar is tevens is deze in de hand mee te nemen voor een snelle check. De twee spiegelvlakken hebben elk een diameter van 13 cm.
Dankzij de zestien LEDjes die op batterijen werken, worden zelfs de kleinste haartjes en oneffenheden zichtbaar en is de spiegel ook te gebruiken op plaatsen waar geen stopcontact is, bijvoorbeeld op reis. De meegeleverde batterijen gaan lang mee omdat de LED-verlichting krachtig en zeer zuinig tegelijk is. De CM 845 3-in-1 cosmetica spiegel heeft hoogwaardige verchroomde behuizing, een stabiele voet en een montageset voor wandbevestiging.

Merk : Medisana
Inhoud : CM 845 cosmetica spiegel
EAN: 4015588885525
Introductie jaar : 2018