Sisley Phyto 4 Ombres - 1 Dream - Oogschaduw

Al vanaf €90.88

Phyto 4 Ombres is een oogschaduwkwartet voor elke stemming en elke gewenste look. De hightech verzorgende formule is verrijkt met plantaardige werkstoffen (Groene Thee, Witte Lelie, Camelia) en beschermt de kwetsbare huid van de oogleden.
Dit product biedt de perfecte kleurintensiteit dankzij de gemicroniseerde pigmenten met een optimale concentratie parelmoer.
De unieke gelpoedertextuur laat zich heel eenvoudig op het gevoel en precies in de juiste hoeveelheid aanbrengen. Deze langhoudende oogschaduw hecht zich moeiteloos aan de huid en hoopt zich niet op in fijne lijntjes of in de plooien van het ooglid. Met dit product kunt u alle kanten op, van heel natuurlijk tot zeer geraffineerd.
Dankzij de verschillende finishes (stralend mat, metallic, satijn, etc.) creëert Phyto 4 Ombres een `prismatisch` make-upresultaat dat het licht vangt.
Voordelen: het magnetische doosje met een exclusief dambordpatroon, een spiegeltje zodat u de make-up altijd en overal snel kunt bijwerken, en de applicator die speciaal is aangepast aan de textuur van de oogschaduw

Merk : Sisley
Inhoud : Sisley Phyto 4 Ombres - 1 Dream - Oogschaduw
EAN: 3473311815200
Introductie jaar : 2018